INFO


Annu. on vuonna 2013 aloitettu blogi, joka kulki lähes kaksi vuotta nimellä Mammavaara!. Mammavaara! vaihtui uutena vuotena 2014 nimeen Annu E. ja näin päästin irti vain äidin näkökulmasta kirjoitetusta blogista. E tippui pois avioeron myötä, alkuvuodesta 2017.

Blogini on kuulunut vuonna 2014 Blogirinkiin (nyk. Indieplace) ja pääsi syksyllä 2014 osaksi Kaksplussan portaaliablogeja. 
Olen myös yksi keväällä 2015 lanseerattua Lumoblogit -yhteisön co-foundereista. Olen sittemmin irtautunut Lumoblogeista ja jatkoin täysin itsenäisenä bloggaajana. 
Itsenäisenä, jotta voin keskittyä tekemään omaa juttuani ja antamaan kaikki voimavarani vain oman blogini kehittämiseen ja keskittymään kirjoittamiseen, mikä on minulle tärkeä henkireikä.
Tällä hetkellä Annu. -blogi kuuluu varsinaissuomalaiseen blogiyhteisöön, nimeltä Varpublogit

"Annu. -blogin takana häärää 3kymppinen viiden tyttären äiti.
Kuuden naisen taloudessa taistellaan huonojen hiuspäivien, vaaleanpunaisten pyykkikasojen ja eteisen kenkämuurin kanssa.

Annu. pitää sisällään arkea - opiskelua, kotia ja lapsia. Niin naisten kuin lastenkin muotia ja tiukkoja mielipiteitä."


Blogissa vuodatetaan kyyneleitä ja pidätellään naurua. Blogissa kerrotaan ilo- ja suru-uutisia lähes käsikädessä. Haluan kirjoittaa asioista niin kuin ne oikeasti ovat, mitään salaamatta. Aidolla ja positiivisella tavalla, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. 
Pyrin käyttämään itse ottamiani kuvia, jotka haluan pitää hyvälaatuisina ja suurina. Ammattivalokuvaaja en ole, mutta haluan silti pitää korkeaa tasoa yllä ja oppia koko ajan uutta valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta. 

Ei kommentteja