KIITÄN SINUA KUUDESTA VUODESTA


Blogi täyttää tänään kokonaiset kuusi vuotta. Kuusi vuotta olen saanut kirjoittaa ajatuksiani, kertoa teille mielipiteitäni ja saanut teiltä uskomattoman arvokasta vertaistukea. On ollut ylämäkiä ja on ollut alamäkiä. Onneksi myös tasaisen onnellista. Olen päässyt kokeilemaan bloggaamista erilaisissa yhteisöissä ja Kaksplussan portaalissa. Olen ollut onnekas. 
Nyt on kuitenkin pitkän taipaleen jälkeen sanoa hyvästit. Kirjoittaminen Annu. -blogissa päättyy. Tätä päätöstä on seurannut pitkä harkinta-aika, joka alkoi oikeastaan jo vuosi sitten. Viimeisen lopetuspäätöksen tein viime syksynä ja sieltä olen odottanut tätä ystävänpäivää, jotta voin sanoa teille kiitos ja näkemiin. 
Jatkossa meidän arkea pystyy edelleen seuraamaan Instagramin kautta. Häiden valmistumista pääsee seuraamaan Epähäät -blogin kautta (eihän sitä kirjoittamista kokonaan pysty lopettamaan). Epähäiden postaukset tulevat eetteriin myös Facebookissa, Bloglovinissa, Blogit.fi:ssa ymym. Perhe, yrittäjyys, hääskene, ystävät. Siinä on mun prioriteetit tällä hetkellä, eikä siihen enää perhelifestyleblogi kuulu. Kiitän sinua siitä, että olet pysynyt matkassa - joku kokonaisen kuusi vuotta (?) ja joku viikon. Kiitän sinua siitä. Oikkest pal ihanaa ystävänpäivää! Muistakaa kertoa, että rakastatte toisianne <3 

Ei kommentteja