KIITOS JA NÄKEMIIN 2018

Aikamoinen vuosi takana. Vuodessa 2018 oli todella paljon hyvää, mutta valitettavasti se vuosi toi mukanaan myös todella paljon negatiivisia asioita. 

Vuosi alkoi ihanilla juhlilla, joita olin odottanut koko syksyn. Pääsin ensimmäistä kertaa kunnolla aikuisiällä juhlimaan uutta vuotta ystävieni kanssa! 
En ollut edes muistanut, että olin tehnyt muutaman lupauksen itselleni. Joista itse asiassa jokainen toteutui! Mä opettelin ottamaan itselleni enemmän aikaa, olin huomattavasti armollisempi itselleni - ja muille - kuin aikaisemmin. En enää yrittänyt suoriutua verenmaku suussa, jos fiilistä ei ollut. Ja toteutin unelmia oikein olan takaa! Siihen, jos johonkin olen tyytyväinen, että olen uskaltanut heittäytyä ihan tyhjänkin päälle ja todeta, ettei kokeilematta tiedä. Suosittelen ehdottomasti kaikille! 
Valmistuin, sain paperit ja sain jopa töitä. Mutta Basedowin taudin vuoksi myös menetin työt ja jouduin miettimään kaiken uudelleen. 
Onneksi uskalsin ryhtyä yrittäjäksi

2018 oli itselleni todellinen sairauksien diagnosointivuosi. Heti alkuvuodesta sain anemia-diagnoosin, jota seurasi Basedowin tauti ja D-vitamiinin puutos. Kärsin myös B-vitamiinin puutoksesta. Vitamiinipuutokset ovat yleisiä kilpparipotilailla ja tällä hetkellä tuntuu, että D-vitamiinitasot ovat taas tainneet laskea liian alas. 
Näiden lisäksi mulla todettiin alkuvuodesta myös yksi elinikäinen sairaus, josta en ole julkisesti puhunut. Sekä sitten kirsikkana kakun päällä syksyllä todettu adenomyoosi. Kuinkas muutenkaan! 
Toivottavasti vuonna 2019 säästyttäisiin edes joltain. 

Mutta kyllä 2018 yllätti positiivisestikin! Mua nimittäin kosittiin
Joten tämä vuosi tulee olemaan hyvinkin erilainen, sillä meillä on heinäkuussa häät. Häiden suunnittelu onkin ollut mulle kaiken negatiivisen keskellä se juttu, mikä on antanut toivoa paremmasta huomisesta. Joten en malta odottaa, että päästään viettämään yhdessä meidän ystävien kanssa ikimuistoinen hääpäivä! 

Kiitos ja näkemiin 2018 ja tervetuloa 2019! 

Ei kommentteja