TASAPAINOILLEN

*Yhteistyössä Kiddex ja PlanToys*
*PlanToys brändilähettiläs*


Meidän syksy on ollut aikamoista tasapainoilua ja uuden opettelua ihan kaikilla. Mä olen itse viettänyt yrityksen parissa lokakuusta ihan tähän päivään saakka. Useimmiten 12 tunnin työpäiviä tehden. Harmittaa ihan kamalasti se, ettei ole pystynyt viettämään aikaa lasten kanssa niin paljoa, kun olisi halunnut. Onneksi tytöillä on kuitenkin myös isä, joka on ollut ihan kullanarvoinen apu tässä kaiken hässäkän keskellä. 
Joten aikamoista uuden oppimista ja uusien asioiden tasapainottelua toistensa kanssa on ollut ja tulee vielä pitkään olemaan. Palataanpa kuitenkin aiheeseen, josta jo kuukausi sitten aloittelin - lasten mielikuvitukseen. Me ollaan tyttöjen kanssa PlanToysin brändilähettiläitä ja saatiin jokin aika sitten valita PlanToysin tuotteita testiin. 
Eläinlääkärisetin lisäksi meille kotiutui PlanToysin keinuhevonen ja tasapainolauta. Keinuhevonen oli alunperin mun ajatuksissa Ennalle, sillä Ennan kehitystaso ei vielä yhtä pitkällä kuin isompien tyttöjen. Silti kuitenkin Enna on tykännyt tasapainolaudasta ihan yhtä paljon kuin isommatkin. Varsinkin, kun lautaan kuuluu myös köysi, josta saa pidettyä kiinni ja paremmin tasapainon yllä. 
Ja sitten Elle on taas ihan rakastunut keinuhevoseen, jolla hän aika usein "ratsastaa" niin kauppaan, kouluun, päiväkotiin kuin töihinkin. 

Näissä kahdessa lelussa yhdistyy mulle tärkeitä asioita - esteettisyys = nämä lelut ovat todella kauniita ja sopivat jopa olohuoneeseen esille. Yleensä haluan piilottaa kaikki lelut tyttöjen omaan huoneeseen, mutta nämä ovat saaneet jäädä olkkariin. 
Molemmat kehittävät lapsen mielikuvitusta ja tasapainoa. Keinuhevosella ratsastetaan ihan minne vaan, välillä se ei edes ole hevonen vaan auto tai bussi. Mukaan otetaan reppu tai vauvanukke. Tasapainolauta taasen on meillä myös surffilauta, jolla surffaillaan aallonharjalla. 
Samaan aikaan ne myös kehittävät motoriikkaa. Eikä vähääkään kehuen, niin kaikkien kolmen tasapaino ja motoriset taidot ovat normaalia paremmat. 
Iso, iso plus - PlanToysin lelut ovat myrkyttömiä, ekologisia ja ne tuotetaan vastuullisesti. PlanToysin valikoimasta löytyy tosi hauskoja aktivoivia leluja, joita kestää aikuinen katsella sekä lasten leikkiä ja kehittyä. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä
Itse olen sen verran ihastunut PlanToysin leluihin, että niitä löytyy meiltä tänä vuonna lahjapaketeistakin. 

Meillä siis tasapainoillaan ihan muutenkin kuin vain kuvainnollisesti. Tärkeintä mulle itselle on, että lapset nauttivat ja saavat toteuttaa itseään. Mun läsnäolo ei ole aina pakollista vaan tytöt nauttii ihan yhtä paljon isän huomiosta ja läsnäolosta.
Se on se äidin oma huono omatunto, joka haluaa viettää enemmän aikaa lasten kanssa. Mutta uskon vahvasti siihen, että meille tulee vielä aika, kun päästään olemaan enemmän yhdessä ihan koko perheenä. 

Ei kommentteja