MUN UNELMA

Tiedättekö sen tunteen, kun tarttis jotain päästä tekemään, mutta voimat ei anna periksi? Sellanen olo mulla oli koko kesän, kuten varmaan valituksen määrästä olette huomanneet. 
Mutta pysähtyneenä ja paikoillaan voi alkaa keksimään myös uusia ideoita, uusia tapoja luoda. Ja koska mä olen luova (hullu) ihminen, niin aloin kesällä salaa haaveilemaan omasta liikkeestä. Se oli salainen haave, kunnes jossain kohtaa elokuussa uskalsin siitä mainita eräälle ystävälleni, joka koki ideani erittäin hyvänä ideana. "Siitä se ajatus sitten lähti". 

Tuosta elokuisesta hetkestä lähtien olen pikku hiljaa ajanut omien rajojeni ja kykyjeni puitteissa omaa asiaani eteenpäin. Tiesin, että mun pitää parantua ensin, jotta pystyn tekemään yhtään mitään. Sitten, kun olo alkoi olemaan hiukan parempi, päätin, että pystyisin jossain kohtaa tekemään töitä omien ehtojeni mukaisesti. Ja ne ehdot olivat, että saisin tehdä töitä silloin, kun itse haluan ja levätä silloin, kun itse haluan. 
Kilpirauhasen liikatoiminta kun on siitä ikävä tauti, ettei se ole ihan heti lääkkeillä kondiksessa. Siihen menee aikaa ja tulee parempia ja huonompia hetkiä. Kuten tällä hetkellä kärsin ikävistä silmäoireista, joita Basedowin tautiin kuuluu. 
Joten ensimmäinen ehto mun työssäololle oli, että pääsen välillä lepäämään. En pysty missään nimessä paahtamaan joka päivä 8-16 duunia. 

Syntyi Unelma


Unelma lähti liikkeelle, kun sovittelin omaa hääpukuani. Se ajatus koko prosessista ja siitä, miten minut otettiin hääpukuliikkeessä vastaan, miten minua kohdeltiin, minkälainen asiakaskokemus koko käynnistä jäi. Tai niistä kahdesta täysin erilaisesta käynnistä, jotka koin. Halusin antaa tuleville morsiamille paljon enemmän. 
Plus sitten siinä oli sellaiset pienet asiat, kuten ekologisuus ja kierrätys. Ja se, ettei samanlaisia liikkeitä ole tällä hetkellä Suomessa kuin kaksi. Turun seudulla ei yhtäkään. 

Päätin heittäytyä ja yrittää. 
Nyt jo teen hyvinkin pitkiä päiviä Unelman eteen. Lähettelen päivittäin kymmeniä sähköposteja, kaavailen sopimuksia ja hoidan vakuutustarjouksia. Mutta kun kaikki paperityö on tehty, uskoisin jossain kohtaa pääseväni nauttimaan itse työstä - myydä hääpukuja tuleville morsiamille. Antaa heille täydellinen palvelukokemus, plus tarjota ekologista ja edullista vaihtoehtoa hääpuvulle.

Jos sinä olet ilman hääpukua tai haluaisit päästää omasi juhlimaan uusia häitä, niin ota minuun yhteyttä ja tehdään unelmista totta!

info@haapukuliikeunelma.com


Ei kommentteja