ÄITI, TYTTÖYSTÄVÄ, BLOGGAAJA, YRITTÄJÄ....


Riittämättömyyden tunne on järjetön, kun koittaa samaan aikaan olla hyvä äiti, tyttöystävä, yrittäjä, tytär ja vielä ihan vaan nainenkin.
Oma hyvinvointi tulee aina ihan ensimmäisenä. Sen oon kantapään kautta oppinut. Jollen minä ole kunnossa, niin ei ole kukaan meillä kunnossa. Se on sama kuin vetäisi korttitalosta sen alimmaisen rivin pois ja kuvittelisi, että loput pysyy paikoillaan.

Tällä hetkellä mä pallottelen lukuisten roolien kanssa, joita koitan kovasti sovittaa yhteen. Uusi elämäntilanne tuo mukanaan uudet haasteet. Varsinkin, kun tiedossa on ilta- ja viikonlopputöitä.
Sen vuoksi oon kovasti yrittänyt viettää lasten kanssa laatuaikaa, vaikka syysloma menikin ihan penkin alle. Otin meille ennätyksellisen pitkän joululoman, josta tietenkään en itse pysty koko lomaa lomana pitämään, vaan töitä on pakko käydä tekemässä. Mutta tytöt pääsevät aloittamaan joululomansa jo 14. joulukuuta ja takaisin päiväkotiin mennään vasta tammikuun kolmas päivä. Se on 18 kokonaista päivää.

Ymmärrätte varmaan, että yrityksen perustaminen vie tällä hetkellä suurimman osan mun ajasta. Tähän alkuun kun tulee kaikki maailman paperiduunit, joita on vain pakko tehdä. Kunhan saan liikkeen ovet auki, niin tahtikin rauhottuu.
Samaan aikaan yritän parhaani pitää meidän hääjärjestelyt kondiksessa ja olla unohtamatta kaikkea, mitä pitää varata.

Kunhan kaikki palaset loksahtaa paikoilleen ja uuden arjen saa pyörimään vähintäänkin yhtä hyvin kuin nykyisen, niin siihen asti juoksen pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja unohdan välillä pestä hampaat. Yritän olla samaan aikaan niin montaa eri roolia, että jotenkin niistä rooleista on pakko muovata ihan vaan Annukka. 

Mutta kunhan kaikki viisi lasta on elossa päivän päätteeksi, niin kaikki on hyvin? 

Ei kommentteja