SINNE MENI SYYSLOMA


Viikko sitten mulla oli suuret suunnitelmat mulle, pikkutytöille ja meidän syyslomalle. Tiedossa oli laivareissua, museoreissua, puistoreissua, metsäreissua... Mutta ainoaksi syysloman aktiviteetiksi jäi laivareissu. 
Eikä siinä mitään. Tytöillä oli oikein antoisa reissu! Lina ja Elle rakastaa laivaristeilyitä. Enna ei niinkään.. Mutta hommahan on vaan totuttelukysymys. Olihan kyse jo Ennan kolmannesta risteilystä. 

Mulla oli siis tälle kuluneelle viikolle paljonkin suunnitelmia, sillä mun tulevat työkuviot alkaa aiemmin kuin olin alunperin suunnitellut. Joten kulunut syyslomaviikko oli tarkoitus päästä viettämään kunnolla aikaa lasten kanssa. 
Mutta heti laivareissun jälkeen keskiviikkoaamuna heräsin itse järkyttävän kurkkukivun kanssa. Vielä perjantaille asti ajattelin, että saatu flunssa menee nopeasti ohi, mutta kun tänään sunnuntaina yskin aamuyöstä keuhkojani pihalle, jouduin myöntämään, että olen sairastunut. 

Onneksi tytöt pääsivät ke-to väliseksi yöksi isän kanssa viettämään aikaa nelistään. Ja parasta tytöille oli, kun iskä tuli meille koko loppuviikoksi "yökylään". 
Täytyy itsekin myöntää, että toisen aikuisen vuorokauden ympäri oleva läsnäolo ei ollut ollenkaan pöllömpää. Me ei itse asiassa olla näin pitkää aikaa putkeen vietetty yhdessä melkein kolmeen vuoteen. Enkat siis. Melkein jo pääsin tottumaan siihen, ettei mun tartte pystyä pyyhkimään pyllyjä samaan aikaan, kun valmistan ruokaa. 

Joten mun syysloma meni sängyn pohjalla. Välillä oli pakko käydä tyttöjen kanssa haukkaamassa raitista ilmaa kauppareissujen muodossa. 
On jotenkin tosi harmillista ajatella, että tässä nämä meidän lomailut ennen mun töiden alkamista sitten oli. Mutta onneksi joulu tulee pian ja olen varannut joulun ympärille meille paljon vapaa aikaa! Pidetään sormet ja varpaat ristissä, ettei silloin tartte kenenkään niistellä nenää... 


Ei kommentteja