RENTOUTTAVAT KUKAT

Mä olen ihminen, joka ajattelee koko ajan vähintään kymmentä eri asiaa päässään. Sellanen, jonka ajatustoiminta on todella vilkasta ja ideat kilpailee keskenään niin paljon, että muistipaperia on pakko olla mukana, ettei ne ideat karkaa. En osaa juurikaan rentoutua ja esimerkiksi tv:n katselu on mulle todella hankalaa, sillä en osaa keskittyä siihen yhteen ohjelmaan. Leffateattereissa en juurikaan käy. Voitte arvata miksi. 
Joten mulle itselle tuli täytenä yllätyksenä, että reilu kahden tunnin kukkaworkshop sai mut tuntemaan oloni täysin rentoutuneeksi. Mä menin eilen illalla nukkumaan ihan kuin olisin ollut kahden tunnin hieronnassa. Oikeastaan paremminkin, koska olisin siellä hieronnassakin ideoinu pääni puhki. 

Blomma creativesin Kristiina kutsui mut eilen järjestettyyn After work floral sessioniin, jonka sen kertaisena ideana oli tehdä kukkaseppeleet. Lähdin innolla mukaan, koska kesällä tein yhden kukkaseppeleen ja jopa pidin sen tekemisestä! (Inhoan askartelua.) Mutta en todellakaan odottanut täyden rentoutumisen iltaa. Mun stressitasot laski satasesta nollaan. Illalla oli ihan utopistisen onnellinen fiilis, ihan kun olis saanu kaiken painon harteilta pois. Täydellistä siis! 

Musta oli ihanaa huomata, että se kukkien kanssa näpertely ei ollut ollenkaan ikävää puuhaa. Mä joudun myöntämään jopa hiukka rakastuneeni touhuun ja ehdottelin jo siskolleni seuraavaan workshoppiin ilmoittautumista. 
Koska tälläsen superrentoutuneen ja täydellisesti inspiroituneen fiiliksen saamiseen vaaditaan yleensä jotain räjäyttävää, mutta sen voi myöskin saada ihan vain hengailemalla Barkerin ihanassa ympäristössä ja näpertelemällä kukkia. 

Varmasti menen uudelleen. Ei tartte edes kysellä. 

Ei kommentteja