MITENKÄS SYKSY?


Oon joutunu viime aikoina miettimään todella paljon tulevaa syksyä ja sitä, jaksanko mä fyysisesti käydä koulua. Kun tällä hetkellä jaksan tehdä kerran päivässä ruokaa ja käydä vessassa, niin miten jaksan sen rankan arjen, mitä koulunkäynti tuo tullessaan?
Kun viime vuosi on ollut raju, niin huomaan, että kroppa ei enää pysy mukana. Olin koko alkuvuoden kipeänä - kävin läpi kaikki mahdolliset flunssat ja angiinankin. Anemian. Ja kun kaikista niistä olin selvinnyt, puhkesi hypertyreoosi, joka voi tulla myös suuren trauman tai stressin "jälkitautina".
Joten vähemmästäkin tulee mieleen, pitäisikö minun vain pysähtyä, käsitellä asiat ja ottaa aikaa parantumiselle.

Juttelin tänään asiasta jo yhden mua hoitavan lääkärin kanssa ja hän oli sitä mieltä, että mä tartten vähintäänkin lokakuun alkuun asti aikaa toipua. Odotan kuitenkin myös sisätautilääkärin mielipidettä, hänet tapaan tämän kuun lopussa. 
Joten päätös koulun aloittamisesta menee todella tiukoille koulun alun kanssa. 

Eniten mua stressaa ajatus siitä, että alotan jotain, mihin en kykene. Poissaolot oli viime vuonna todella suuret ja jouduin korvaamaan niitä. En halua joutua enää toista kertaa kuromaan muita kiinni ja olemaan poissa. Haluan pystyä keskittymään 110% opintoihin.

Päätös ei tule olemaan helppo, oli se sitten kumpi tahansa. Mennäkö kouluun vai antaako itselle aikaa toipua kaikesta.  

Ei kommentteja