KESÄN AINOA VAPAAPÄIVÄ
Mä vietin viime viikolla jopa kaksi vapaapäivää - maanantaina ja perjantaina. Maanantain mun pomo antoi mulle vapaaksi extempore, mutta perjantain olin suunnitellut vapaaksi, jotta voin saattaa mun isoimman vauvan rippileirille. Koska mä luulin, että riparille lähdetään aamulla kello 10, niin otin koko päivän vapaaksi. Mutta kappas, kappas, sinne lähdettiinkin vasta klo 15, joten päätin viettää aamun Linan ja Ellen kanssa. 

Turussa oli viime viikolla jo kolmatta kertaa Turun Linnan Turnajaiset, joten ajattelin sen olevan tytöille kiva reissu, sillä Lina ja Elle rakastaa linnaa ihan yhtä paljon kuin mäkin. Plus siellä oli hevosia. 
Onneksi ja valitettavasti perjantaina oli todella kaunis ilma jo heti aamusta, eikä tytöt viihtyneet suorassa auringonpaisteessa kovinkaan kauaa, joten siirryttiin turnajaismeiningeistä aika pian linnaan sisälle. Sitä paitsi äiti oli tyhmä, koska hevosia ei saanu silittää. Tietenkin. 

Musta on ihanaa välillä päästä viettämään aikaa tyttöjen kanssa ikätasoisesti. Ennaa ei olis voinu Turun linnaan viedä, koska rappusia on enemmänkin kuin tarpeeksi ja osa niistä oli lähes Ellen korkusia. Mutta Lina ja Elle rakastaa Turun linnaa ja kaikkia pieniä jänniä käytäviä ja huoneita, joita saa tutkia. Tällä kertaa tytöille iski nälkä jo, kun oltiin vasta toinen puoli linnasta kävelty ylös alas, joten se perinteinen lastenlinna jäi tällä kertaa käymättä. Mutta sovittiin linnatreffit vielä tälle kesälle. 

Me vietettiin kolmistaan aivan loistava päivä. Käytiin turnajaisten ja linnan lisäksi syömässä, shoppailemassa ja syömässä jätskit Aurajokirannassa. Tytöt sai valkata mieleisensä kesälakit ja löysivät vielä ihanat lenkkarit alennuksesta. 
Tälläsistä päivistä mäkin tykkään, kun ei ole kiire mihinkään ja saa vapaasti toteuttaa lasten omia toiveita ilman, että viis lasta huutaa eri asiaa samaan aikaan. 

Ja ehdin vielä iltapäivällä saattamaan sen esikoisenkin sinne rippileirille. Aika koskettavaa. Tän viikon sunnuntaina meillä vietelläänkin sitten rippijuhlia! 
En tiedä miten esikoinen voi muka olla jo niin vanha, kun mä oon vasta 25....... 

Ei kommentteja