YKSIVUOTIAS


Kun vähän reilu vuosi sitten sanoin tahdon Varpublogeille, niin en silti osannut odottaa mitään sellaista, mitä viimeinen vuosi Varpujen kanssa on ollut. 
Olen päässyt Varpublogien hallitukseen, vastaan tapahtumatuotannosta ja kaiken lisäksi mulla on iso kasa uusia, ihania ystäviä, joiden kanssa on ollut todella luontevaa ja rentoa. 

Blogiyhteisöissä on aina vähän sellanen kaiku, ettei kaikki mene niin kuin pitäisi. Homma hoituu aina omalla kustannuksella ja riitoja syntyy väkisinkin voimakkaasti naisvaltaisessa joukossa. Mutta rehellisesti käsi sydämellä mä voin sanoa, ettei se koske meidän jengiä ollenkaan. Mä olen todella, todella onnellinen, että uskalsin ottaa sen askeleen ja hypätä mukaan. 

Tässä ajassa mä olen päässyt järkkäämään jo kolme isompaa tapahtumaa - Varpupäivän, joka oli workshoppäivä viime elokuussa, Pikkujoulut, jotka nimensä mukaan olivat meidän pikkarit ja nyt viime lauantaina juhlittu Varpugaala, joka oli ensimmäinen lajiaan ja toivottavasti jokakesäinen traditio yhteisön kunniaksi. 
Jokainen meistä voitti jotain - minä tittelin Vuoden Tehopakkaus. Sain myös lahjakortin Biodellyyn, jota en malta olla kauaa käyttämättä. Meikkipussi nimittäin ammottaa tyhjyyttään. 

Oli ihana päästä näkemään blogikollegoita, juoda vähän Laitilan Skumppaa ja pyörähtää Saaristobaarissa ennen kotiin paluuta. 
Kiitos, kiitos, kiitos kaikille Varpujengiläisille. Täyttä kultaa. Jokainen. 


...


Yhteistyössä:
Juhlapaikka: Pimiö Lounge
Koristeet: Juhlahumua
Kukat: Arteflos
Naposteltavat: Rosten

Ei kommentteja