EPÄHÄÄT : MEKKO

Kuva: Pinterest

Mun piti tänä aamuna tilata mun "unelmien mekko" epähäihin. Sitten, kun olin saanut mekon ostoskoriin, niin alkoi epäilys. Onko se sittenkään se mekko? Näyttääkö mekko multa? Olisko joku toinen mekko enemmän mua? 

Poistin tuon vaaleanpunaisen merenneitounelman mun ostoskorista. 

En ollut varautunut ollenkaan siihen, että mulle tulis minkäänlaista kriisiä mekon kanssa. Olin innoissani, kun löysin mekon. Hehkutin sitä epäkaasolleni ja odotin kuin kuuta nousevaa, että saisin tilattua sen. 
Mutta sitten se ei ollutkaan minun mekkoni. 

Hetken mietittyäni tiesin, että tein täysin oikean päätöksen. Mekko ei ollut ollenkaan minun näköiseni. Se ei olisi sopinut meidän juhliin, minun ylleni. 
Päätin, etten tämän viikonlopun aikana katsele mekkoja ollenkaan, vaan hengähdän hetken. Löysin kyllä vanhan suosikkini uudelleen ja meinasin sen jo tilata, mutta toppuuttelin itseäni. Tässä ei ole kiire. Mekko on varmasti tallella vielä maanantainakin.

Onko teille koskaan käynyt niin, että se unelmien mekko ei olekaan täydellinen juuri sinulle?

Ei kommentteja