EPÄHÄÄT: JUHLAPAIKKA


Juhlapaikka on ehkä ensimmäinen juttu, mitä koko juhlien eteen pitää päättää. Ainakin heti päivämäärän ja vierasmäärän jälkeen. 
Epähäihin me ei olla valmiita laittamaan tuhansia ja tuhansia euroja rahaa, vaan nämä juhlat järkätään suhteellisen pienellä budjetilla. Kuitenkin huomattavasti suuremmalla kuin mitkään peruskotibileet. 


Kun me päätettiin, että pidetään epähäät ensi kesänä, niin aloin heti katselemaan juhlapaikkoja. Tiesin, että me saatetaan olla auttamattoman myöhässä, sillä häät vievät suurimman osan juhlapaikoista ja ne varataan nykyään jo kahta vuotta aikaisemmin. Koska olinhan itsekin joskus kunnon bridezilla, niin mulla on sisäpiirin tietoa. Hehhehe. 


Me pidetään epähäät huomattavasti pienempinä, mitä häät olis koskaan ollu. Eli noin 40 ihmistä tulee saamaan kutsun ja kaikki ovat meidän ystäviä, sukulaiset jää näinoleen kokonaan pois. Itse olisin halunnut kutsua omat serkkuni ja heidän puolisot, mutta toinen puolisko sanoi, ettei ajatellut kutsua omia serkkujaan. Joten nähtäväksi jää, pidättäydytäänkö pelkissä ystävissä. 
Mutta 40 henkeä tarjoaa lokaatioille huomattavasti enemmän vaihtoehtoja kuin 100 hengen juhlat. 


Tällä hetkellä meillä on siis meneillään juhlapaikan etsintä. Olen laitellut noin viiteen eri paikkaan kyselyä hinnoista ja ensinnäkin siitä, onko paikka vapaana. 
Meillä on unelmissa viettää rento juhla, jossa on kuitenkin pieniä vivahteitä häistä, muttei liikaa. Halutaan ennen kaikkea olla niiden ihmisten kanssa, jotka ovat meille tärkeitä ja joiden kanssa tulee ehkä liian harvoin oltua. Joten paikan on oltava rento, se ei saa olla liian virallinen tai paikka, jossa pönötetään tietyn kaavan mukaan. Pitää saada tilaa heittäytyä, tanssia ja pitää hauskaa. Naurulle pitää olla eniten tilaa! 

Vinkatkaa, jos tiedätte jonkun alle 50 hengelle sopivan juhlatilan Turun seudulta! 

Kuvat: venuu.fi

---

ps. Tulevat morsiamet - kannattaa lukaista tämä

3 kommenttia

 1. Mulle on jäänyt epäselväksi, kenen kanssa vietät epähäitä, nuorempien tyttöjen isän kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan mun parisuhteen toisen osapuolen kanssa sovittu, etten meidän parisuhteesta tule kirjoittamaan blogiin mitään.
   Joten se, kenen kanssa epähäitä viettelen jää kaikille tuntemattomille ihmisille epäselväksi. :)

   Siinä ei ole mitään tarkoituksenmukaista kertomattajättämistä, vaan ihmisen oikeus omaan yksityisyyteensä.

   Poista
 2. Tammiluodon viinitila

  VastaaPoista