SYKSYLLÄ SITTENKIN OPISKELEMAAN!Kuinka kauan ihminen pystyy olemaan erossa omasta intohimostaan? Aika vähän aikaa. 
En tiedä onko mun intohimo nyt sitten Paasikivi-Opisto vai valokuvaus, mutta toistan itselleni jälkimmäistä. Ja kaikille muillekin. 
Sillä pääsin opiskelemaan valokuvausta Paasikivi-Opistoon. Koulu alkaa totuttuun tapaan taas elokuun lopussa. Itse olen kuitenkin töissä Perissä vielä 31.8. saakka, joten meikkis hipsii takaisin tutuille käytäville syyskuun puolella. 

Valokuvalinja on hyvin erilainen käymääni Mediajournalismin linjaan verrattuna. Tällä kertaa keskityn vain ja ainoastaan yhteen aiheeseen - valokuvaamiseen. En malta odottaa, että pääsen oppimaan ihan kaiken ja vähän enemmänkin, mitä oletan oppivani. Ei mitään paineita kenellekään. 
Paasikivi-Opiston lisäksi hain(ja pääsin) myös Tampereen Yliopiston avoimeen lukemaan Journalistiikan ja viestinnän perusopintoja, joten ensi vuodesta tulee todella tiivis paketti, joka johdattaa mua lähemmäs kuvajournalismia. 

En tiedä voinko mitenkään ilmaista kuinka innoissani tällä hetkellä olen! Aivan huippu kesäduuni Valokuvakeskus Perissä ja sieltä suoraan koulun penkille opiskelemaan valokuvausta ja journalismia. 

Olen O N N E L L I N E N ! 

2 kommenttia