IHAN PIAN VALMIS*Kuvat inspiraatiokuvia Pinterestistä

Niin se vaan on, että tämän viikon perjantaina saan todistuksen käteen ja sanon Paasikivi-Opistolle haikeat hyvästit. 
Vuosi sitten tuleva tuntui täysin uudelta, utopiselta ja ehkä hiukka jopa uskomattomalta. En osannut nähdä ollenkaan, mitä koulu toisi minulle tullessaan. Olen koulutöiden lisäksi päässyt tekemään mainosvideota eräälle säätiölle, sekä kirjoittanut ja kuvannut artikkelin Häät ja Juhlat -lehteen. Asioita, joita en olisi uskonut pääseväni koskaan tekemään. 

Aion pitää kunnon valmistujaisjuhlat, sillä tämä on ensimmäinen kerta sitten ylioppilaslakin, kun saan jonkinlaisen päättötodistuksen käteeni. Todellinen juhlan paikka siis. 
Valmistujaisia juhlitaan kahteen otteeseen - päivällä kakkukahvien merkeissä ja sitten illalla boolin ja ystävien kanssa. 

Odotan perjantaita tosi paljon. Ensinnäkin, koska oon niin ansainnu todistukseni ja toiseksi on ihanaa päästä juomaan skumppaa ja näkemään taas pitkästä aikaa kavereita! 

2 kommenttia

 1. Nyt on pakko olla utelias ja pahoittelut siitä.. mutta elätkö tällä hetkellä parisuhteessa? Jos elät niin olisi kiva lukea jotakin ajatuksia siitä, miten yhdistät äitiyden, kuvaushommat ja parisuhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   Kyllä, elän tällä hetkellä parisuhteessa, mutta en aio kirjoittaa parisuhteestani mitään blogiin. Tämä asia on päätetty yhteisymmärryksessä parisuhteen toisen osapuolen kanssa ja siitä pidän kiinni :)

   Kuvauksia tällä hetkellä vastaanotan todella vähän, sillä omat valokuvaprojektit vievät niin paljon aikaa valokuvauspuolella, joten jostain on napattava se aika pois. Jos tarkoitit tuollaista "tavallista kuvaushommaa", kuten lapsi-, perhe- ja odotuskuvia yms. Muuten valokuvaan paljon, mutta teen sen lähes aina pelkästään omalla vapaa-ajalla, eli joka toinen viikonloppu tai arkipäivisin.

   Äitiys taas sujuu luonnostaan :D Meillä on toimiva arki tyttöjen kanssa kuudestaan ja homma kotona sujuu lähes päivittäin saman kaavan mukaan.

   Poista