MATKAAN LÄHDEN

Se on pian menoa! 
Tänään suuntaan nokan kohti Helsinkiä. Huomenna aamulla meikkis ja isukki istutaan lentokoneessa kohti Belgiaa. Lapset jäävät kaikki kotiin ja tänne meille mun loman ajaksi tulee pikkutyttöjen isä katsomaan koko katraan perään. 

Tätä lomaa, vaikkei se nyt oikeasti mikään lomaloma olekaan, oon odottanu kauan! Tää on ensinnäkin ensimmäinen täysi-ikäisenä tehty lomamatka ilman lapsia ja toiseksi pääsen matkaan mun isän kanssa ihan kaksin. 
En ole koskaan ennen käynyt Belgiassa, mutta isän mukaan kohde on täydellinen. Luotetaan siis iskään! Säätiedotus lupailee heikkoa sadetta ja aurinkoa vuoronperään, mutta yli kymmentä astetta lämmintä! Pieni sade ei ketään haittaa.

Mun tarkoituksena on siis valokuvata koko viikko. Brugge on keskiaikainen kaupunki lähellä Belgian rannikkoa, kuuluisa kuulemma silloistaan ja kanavistaan. Iskä pakotti mut myös katsomaan Kukkoilijat, joka on kuvattu Bruggessa. Kuulemma joudun kiertämään kuvauspaikkoja........ jeij. 
Brugge on muun Belgian tapaan täynnä ravintoloita, suklaata ja olutta. Valitettavasti kahdesta jälkimmäistä en niin välitä, mutta ihanat suklaapuodit aina näyttävät suloisille! 

Mä olen siis seuraavan viikon ihan hiljaa. Palaan kotiin torstain ja perjantainvälisenä yönä, joten herään eloon jossain kohtaa perjantaina. 

Au revoir!


---

Kuvat ovat kännykkäkuvia eiliseltä Helsingin reissulta, kun käväisin haastattelemassa aivan supermahtavaa Arman Alizadia meidän koulun lehteen. Olen vieläkin ihan mykistynyt kaikista Armanin vastauksista ja tarinoista, enkä oikein osaa kommentoida koko haastista yhtään sen enempää. Pääsette lukemaan haastattelun kokonaisuudessaan toukokuussa! 

Ei kommentteja