BRYSSELMe vietettiin Brysselissä vain vuorokausi, joten mitään todella syväluotaavaa katsausta me ei kaupunkiin saatu. Se mikä yllätti, oli tiivis keskusta-alue. Yleensä suurkaupungeissa joutuu kävelemään tai menemään julkisilla paikasta toiseen, mutta Brysselissä kaikki suurimmat nähtävyydet olivat kävelyetäisyydellä. Tietty joitakin nähtävyyksiä jäi meiltä näkemättä, sillä niihin olisi pitänyt hieman matkustaa, eikä meillä ollut aikaa siihen. 
Hyvin iso pettymys oli meidän hotelli, josta tuli paha maku suuhun jo vastaanottovirkailijan tympeästä vastaanotosta. Huoneeseen päästyämme saimme huomata, että hotellissa tehdään remonttia, eikä huoneessa voinut viettää yhtään aikaa. Jollei sitten halunnut kuunnella poraamisen suloista sointua.. Se loppui illalla ja alkoi mukavasti aamulla kello 9. 

Brysselissä on todella paljon pieniä ravintoloita, vohvelikuppiloita, jäätelöbaareja ja kaikenlaisia putiikkeja. Sieltä löytyy myös meille tutut H&M:t, New Lookit ja Primark. 
Löysin ihanan valokuvastudion, jonka yhteydessä oli vanhojen kameroiden ja kameratarvikkeiden liike - taivas. Vietin siellä hyvän tovin jo keskiviikkona, mutta torstaina me kierreltiin kaupunkia aina siihen saakka, että liike aukesi kello 13 ja sain itselleni aidon 70-luvun Polaroid land -kameran. Onnellinen lapsi. 

Brysselistä jäi hieman sellainen fiilis, etten sinne välttämättä ihan ensimmäisenä ole matkustamassa uudelleen. Välietappina ja nopeana stoppina se voisi olla ihan ok, mutten siellä välttämättä saisi viikkoa kulutettua. 
Brysselistä Suomeen toisin ne aivan mahtavat seinämaalaukset, joita voi bongailla koko keskustan (ja hieman ylikin) alueelta! Mahtavia!---Lisää Brysselistä voit lukea - Visit Brussels


Ei kommentteja