VALOKUVAUKSEN UUDET TUULET

Valokuvauksen puolella käy tällä hetkellä mulla kovakin kuhina. Oon alkanut löytää sitä mun juttua, mun unelmaa ja sitä linjaa, mitä itse valokuvauksessa haluan noudattaa. 
Tää vuosi on ollut mulle henkistä taistelua siitä, mitä musta tulee, mihin tähtään ja ennen kaikkea sen päätöksen tekeminen siitä loppuelämästä on ollut todella, todella hankalaa. Nyt kuitenkin alkaa pikku hiljaa näkymään valoa tunnelin päässä ja uskon löytäneeni omalle elämälleni tarkoituksen. Ja vaikka se kuulostaa jopa mahtipontiselta, niin tarkoitan sillä oman unelman löytämistä ja ennen kaikkea draivia toteuttaa sitä! 


Jos joku on tässä parin päivän aikana käynyt mun valokuvaus-sivuilla, niin olette varmasti huomanneet uuden ilmeen. Sivut alkavat tämän kevään aikana pikku hiljaa muuttaa muotoaan ja kehittyvät askel askeleelta enemmän dokumentaarisen valokuvauksen portfolioksi. Joten tatatataaa hyvä ihmiset - haluan kehittyä ennen kaikkea dokumentaarisessa kuvakerronnassa ja kuvajournalismissa. 
Uutta sivuilla on myös logo, jonka on tehnyt mulle ihana ja kannustava Lilja Graphicsin Jessica. Uusi logo edustaa mulle uutta alkua ja sen Jessica onkin tehnyt täysin mun toiveiden mukaisesti. Olin varmasti todella ärsyttävän pikkutarkka asiakas, mutta logosta tuli t ä y d e l l i n e n! 

Mulla on tämän kevään aikana muutama (okei 10) omaa projektia, joita toteutan pikku hiljaa. Yksi on mun lopputyöksi valokuvateostyöpajalle tuleva "Turkulaiset", jossa kuvaan ihan tuiki tavallisia turkulaisia. (Alla muutama sneak peek, jotka eivät ole vielä lopullisessa muodossaan). Dokumentaarisessa kuvassa mua kiehtoo se, että kuvalla voi vaikuttaa yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin. Ehkä "Turkulaiset" ei juuri tähtää vaikuttamiseen, mutta vieläkin tekeillä oleva "Mun tarina" (johon voi ehdottomasti osallistua!!) on suunnattu vaikuttamaan, herättämään keskustelua ja nostamaan tabuja esille. 
Mun on myös ollut vaikeaa asettua dokumentaristin kenkiin, sillä olen ollut hyvinkin bloggaajamaisen kuvaustyylin edustaja - asettelua, kauniita kuvia, täydellisyyttä. Oon joutunut opettelemaan sellaista karkeampaa tapaa kuvata ja unohtanut hiukka sitä blogiminää. 
Joten summa summarum, mun omat sivustot tekevät muutosta kevään ja kesän myötä - kannattaa siis seurata niitä varsinkin huhti-toukokuun jälkeen.
Edelleen kuvaan asiakkaita, joten ei kannata pelästyä, jos joku siellä olisikin halunnut vaikkapa perhekuvauksen. Mielelläni kuvailen myös teitä, joten ottakaa edelleen yhteyttä <3


*Logo saatu: Lilja Graphics

2 kommenttia

  1. Höpö höpö. olit juuri hyvä asiakas! Tiesit mitä tahdoit ja uskalsit sanoa, jos jokin ei toiminut. Se on hurjan tärkeää tällaisessa työssä, sillä valitettavasti ajatustenlukuun ei minunkaan taitoni yllä. :) Terkuin Jessica / Lilja Graphics

    VastaaPoista