TARKKA HIUKSISTA?

Mä kuulutan aina kaikille, että oon todella tarkka mun hiustuotteista ja siitä, mitä tuotteita mä käytän omiin hiuksiini. Niin shampoosta aina hiuslakkaan. Ensimmäistä kertaa koskaan se lause kuulosti aivan idioottimaiselta, kun sanoin sen Greenlips Beautyn Sharonille. Jos mä kerta olen niin tarkka mun hiuksista, niin miksi mä käytän synteettisiä hiustuotteita? 

Kävin Greenlips Beautyssa joulukuussa juttelemassa kampauksista ja luonnonmukaisista hiustuotteista. Luonnonkosmetiikka on mulle tuttua meikkien puolelta, mutta hiustuotteet ovat jääneet todella pimentoon, enkä ollut aikasemmin niistä tiennyt tai kuullut juuri mitään. Todella harmi, sillä olisin välttynyt monelta hiusongelmalta, jos olisin löytänyt luonnonmukaiset tuotteet aikaisemmin. 

Sain Greenlips Beautysta mukaani Less is Moren shampoon, hoitoaineen, suolasuihkeen, tuuheuttavan suihkeen ja hiuslakan. Aikaisemmin mulla oli jo Varpujen pikkujouluissa saatu Mascobado -geeli. Less is Moren shampoota ja hoitoainettakin olin päässyt pikkujoulujen goodie bagin vuoksi kokeilemaan jo etukäteen. Oikeastaan shampoo ja hoitoaine oli se syy, miksi kiinnostuin luonnonkosmetiikan hiustuotteista enemmän. 
Kun pääsin joulukuussa kotiin, heitin mun kaikki synteettiset hiustuotteet pois. Enkä ole niitä sen jälkeen kertaakaan kaivannut. Ei ole tullut edes mieleen hankkia jotain tuotetta takaisin. 

Tästä postauksesta tulee nyt pelkkää hehkutusta, mutta en osaa mun kokemuksia moittiakaan. Mun hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan, vaikka niissä on latvoissa permanentti ja useita vaalennuskertoja. Muotoilutuotteissa olen erityisesti suolasuihkeeseen tyytyväisempi, mitä olin mun synteettiseen suolasuihkeeseen. Hiuslakka kestää hyvin, mutta vaatii esityöskentelyä ja muitakin tuotteita hiukseen enemmän kuin synteettinen lakka. Mä en koskaan ole ollut mikään hiuslakan suurkuluttaja, joten en tiedä miten luonnollinen hiuslakka toimii niillä tyypeillä, jotka käyttää lakkaa pullollisen kerralla... Mutta tein mun kaverille uutena vuotena irokeesi-kampauksen ja se pysyi hyvänä monta päivää juhlien jälkeenkin! 

Mun ehdoton suosikki ja jokaisen ihmisen must have -tuote on kuitenkin mun mielestä ah-niin-ihana Mascobadogel. Jollet sinä siellä ruudun toisella puolella aio ostaa mitään muuta kuin yhden hiustuotteen ikinä itsellesi, niin osta Mascobadogeli! Sillä saa kohotettua tyveä, suoristettua hiukset niitä säästäen ja kiharrettua hiukset niin, että kihara pysyy päiviä! 
Mä teen nykyään tosi paljon kiharakampauksia itselleni pelkästään käyttäen Mascobadogeliä ja lettejä - käyn illalla suihkussa, levitän kosteisiin hiuksiin geeliä, hollantilaiset letit ja nukkumaan. Aamulla letit auki ja puff sulla on täydelliset ja kestävät kiharat! Eikä tarvitse käyttää tippaakaan lämpöä. 

Nyt reilu 1,5 kuukauden kokemuksen jälkeen, pystyn rehellisesti sanomaan, että luonnolliset hiustuotteet ovat sitä parasta mun hiuksille. Ei mikään synteettinen. 

Jos sua alkoi kiinnostamaan Less is Moren tuotteet, niin sun kannattaa ottaa yhteyttä Greenlips Beautyyn, jossa osataan neuvoa just sulle oikeat tuotteet - koska kuten synteettisissä tuotteissa, niin myös luonnonkosmetiikassa kaikki ei sovi kaikille. Erityisesti se kannattaa muistaa, kun valkkaa shampoota ja hoitoainetta. 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Greenlips Beautyn kanssa
*En hyödy linkkien klikkailusta laisinkaan

2 kommenttia

 1. Aijotko suorittaa kampaajan opintojasi jossain kohti loppuun vai keskittyä nyt vain näihin muihin hommiin? Olisko sulla vielä paljon siitä käymättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin en aio palata kampaajahommiin ollenkaan. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mihin elämä vie :)
   Koulua mulla on sellanen 6kk suorittamatta. Näyttötyöt ja harjoittelu.

   Tykkään mun tänhetkisestä työstä niin paljon, etten ihan heti luovu siitä.

   Poista