NE UUDEN VUODEN JUHLAT JA PARI LUPAUSTA


Vähän myöhässä, mutta parempi kuin ei milloinkaan? Eli ne kimaltavat uuden vuoden juhlat ja tietty pakolliset uuden vuoden lupaukset. Hah. 

Uusi vuosi vaihtui todella hauskassa porukassa. Juteltiin, pelattiin Aliasta, paukuteltiin raketteja ja puhuttiin syvällisiä taksia odotellessa. Mulla oli 1. päivä vatsalihakset aivan järkyttävän kipeät pelkästä nauramisesta! Jos se ei ole hyvä tapa aloittaa tätä vuotta, niin en tiedä mikä on! 

Vuosi sitten mä en tehnyt lupauksia. Se ei oo oikein mun juttu, mutta lupaan yrittää. 
Tänä vuonna mä yritän 

1. Ottaa enemmän itselleni aikaa
2. Olla armollisempi niin itselleni kuin muillekin
3. Toteuttaa unelmia
4. Valmistua! 
5. Aloittaa työnteon

Mä olen jo koko alkuvuoden harjoitellut oman ajan ottamista, hiljentymistä ja keskittymistä yhteen asiaan kerralla. Se kuulostaa helpolta. Mutta ihmiselle, joka pesee hampaat, pukee ja meikkaa samaan aikaan, se on ollut työlästä. 
Jo tähän mennessä vuosi on näyttänyt lupaavalta, vaikka siihen on kuulunut 15 päivää sairastelua. Tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa! 

Onko sulla lupauksia? 

Ei kommentteja