KIMALTAVAT UUDEN VUODEN JUHLATKuvat: Pinterest

Kerroinkin edellisessä postauksessa, etten ole koskaan pitänyt uuden vuoden juhlia itse. Muutenkin olen uutta vuotta todella vähän päässyt juhlistamaan, joten tänä vuonna, kun siihen tarjoutui kerrankin tilaisuus - pidän kunnon kimaltavat uuden vuoden juhlat!

Teemana juhlilla on siis luonnollisestikin uusi vuosi. Kunnon kimallus, glitteri, kulta, hopea, kaikki mahdollinen. Asukoodina mulla on dress to impress (and sparkle), mikä kyllä tuottaa itsellenikin hieman päänvaivaa, sillä havahduin näihin juhliin vasta nyt lomalla. Heh. Olen ollut lasten kanssa koko loman, eikä me olla päästy kunnolla edes ulkoilemaan, koska Enna on ollut kipeänä, joten shoppailutkin ovat jääneet vähän vähälle. Mutta onneksi mulla on vielä muutama päivä aikaa ennen juhlia kierrellä kauppoja ihan yksinkin. 

Kiireisen syksyn jälkeen on todella ihanaa päästä näkemään ystäviä pitkän kaavan mukaan. Juhlat alkavat jo iltapäivästä ja ajatuksena on pysyä täällä yömyöhään saakka, eikä lähteä jonottamaan keskustan baareihin ollenkaan. Vieraita on kuitenkin tulossa reilu kymmenen, joten mukavalla porukalla ollaan juhlimassa. 

Tarjolla tulee olemaan pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa. Enemmän kuitenkin panostan suolaiseen, sillä kukaan ei halua enää joulun jälkeen vetää mitään sokeriövereitä. En ainakaan minä... Naposteltavien lisäksi aion varautua skumpalla, jonka voi sitten poksauttaa keskiyöllä. 
Tarjoilujen lisäksi ajattelin, josko oltaisiin kokeiltu pelata Varpujen pikkujouluissa Martinexilta saatua Escape the Room -peliä, joka on siis pakopeli lautapelin muodossa. Lisäksi multa löytyy kaapista korkkaamaton Party Alias, jos pukkaa tylsää hetkeä. 

Odotan iltaa itse todella paljon. Nykyään mun vapaahetket on todella harvassa, kun ne isäviikonloputkin tuppaavat menemään koulutehtävien parissa tai sitten isommat tytöt eivät lähde isälleen ollenkaan. Mä tartten omaa aikaa ja varsinkin aikaa ystävien parissa. 

Onko teillä ollut tapana juhlia uutta vuotta? Minkälaisia juhlia on tiedossa? 

Ei kommentteja