KIITOS PÄIVÄKODILLE


Meillä on ihan huippupäiväkoti. Oon varmaan sanonu sen useaan otteeseen ja sanon vielä uudelleen. Mä rakastan meidän päiväkotia ja niin rakastaa lapsetkin. 
Syksyyn on mahtunu niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, joten päiväkodilla on ollu todella iso rooli pysyvän arjen ylläpitämisessä. Ja sen se juuri on tehnyt. Enna on sopeutunut päiväkotielämään tyädellisesti, jos niin voi sanoa. Tyyppi tömistelee aamuisin oman tuolinsa taakse ja pyytää päästä aamupuurolle kuin vanha tekijä. Ellekin on syksyn edetessä taas jäänyt aamuisin iloisena päiväkotiin, eikä mun ole tarvinnut miettiä kuinka kauan Elle itkee aamuisin. Lina on taas oppinut niin paljon uusia asioita, että oon välillä tuijottanut sitä monttu auki kuinka iso tyttö se jo on. Huomasitteko muuten, että Aamuset -lehdessä oli tuttuja tässä syksyn aikana? 

Joten ei varmasti ole epäselvää, miksi meillä tänä(kin) vuonna muistetaan päiväkodin tätejä. Yleensä olen pyrkinyt muistamaan koko henkilökuntaa, mutta tällä kertaa valitettavasti lahjat menivät vain tyttöjen omille hoitotädeille. 
Tällä kertaa ideana oli laittaa "tädeille" (kaksi heistä on huomattavasti nuorempia kuin minä itse) pientä herkkua lasipurkkiin ja omat kortit. Kortit ovat meidän Varpujen pikkujoulujen goodiebagistä, saatuja siis Kaverini Designilta. Nämä Havu ja Kuusikossa -kortit ovat tälläisen antijouluhössöttäjän mieleen, koska niillä voi koristaa kotia ympäri vuoden. Meiltäkin löytyy Kuusikossa -kortti olohuoneesta. 
Lasipurkit ovar Granitista, kuten myös paperiset joulutähdet. Kaakaokuorrutteiset taatelit ovat Earth Controlin herkkuja. 

Nämä yksinkertaiset ja omasta mielestäni kivat lahjat vietiin eilen viimeisenä päiväkotiaamuna ennen lomaa. 
Ihan todella iso kiitos meidän koko päiväkodin henkilökunnalle kuluneesta syksystä! Tammikuussa me aloitetaankin jo heti 2. päivä sama arkirumba, johon me tarvitaan meidän huippupäikkyä mukaan <3 

Minkälaisilla lahjoilla te muistatte päiväkotia? Vai muistatteko ollenkaan?


---


Ps. Meillä alkoi L O M A !!

Ei kommentteja