JOULU HIUKSISSA

Kuten tuossa keskiviikkona kirjoittelinkin, niin pääsin taas piiiiitkästä aikaa - viiden kuukauden tauon jälkeen, kampaajalle. 
Oon kasvatellut tyveäni hampaat irvessä. Välillä eksyen kaupan värihyllylle, mutta olen saanut pidettyä pintani ja odottanut kampaajan tuoliin istumista, enkä ole turvautunut kaupan purkkiin. ...vaikka kyllä mieli on tehnyt. 

Elämän pienet luksukset. Kampaamokäynti. Need I say more? 


Tällä kertaa päätin antautua punaiselle täysin. Kun sitä on siellä hiuksissa jo valmiiksi ja kaikki värit päättyvät punaiseen, niin annetaan mennä. Mutta luonnollisen näköisesti. 
Pituutta ei juurikaan tarvinnut leikata pois, sillä olin saanut elvytettyä vaalennusten ja permanentin kuluttaman latvan Greenlips Beautysta saadulla Less is More -shampoolla ja hoitoaineella. Hihkuin pienesti onnesta, kun pitkät hiukset saivat jäädä. Väri on t ä y d e l l i n e n! 
En tiedä koska viimeksi olisin tuntenut oloani täysin kotoisaksi omien hiusteni kanssa. Useamman kehunkin olen jo yhden vuorokaudenkin aikana saada. Tälläkin kertaa siis pääsin kävelemään iso hymy huulilla kampaamosta kotiin. 
Tätä väriä on pakko jatkaa. Olen enemmänkin kuin tyytyväinen. En siis usko, että pystyn hyppäämään vielä(kään) kasvivärien maailmaan... en ainakaan ihan vielä. 
Oli muuten todella hauskaa ja omituista nähdä omat hiukset pitkästä aikaa suorina! En ole kertaakaan permanentin ottamisen jälkeen suoristanut hiuksiani, enkä muistanutkaan kuinka kivoilta ne näyttää niinkin. Pitääkin suoristella hiuksia useammin. 

Jollei muuten ole joulua laitettu, niin nyt sitä on ainakin päässä! Mitäs tykkäätte? 

4 kommenttia