PARISSA SUHTEESSA VAI PARISUHTEESSA?


Oon paljon kirjotellut siitä, ettei treffielämä kiinnosta (mm. täällä). Siihen on useampikin syy ja yksi iso syy on varmasti se, ettei mua oikeastaan kiinnosta juoksennella baarista toiseen ja etsiä yhden illan juttuja. 

Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä enemmän haluaa vaan asettua aloilleen ja olla parisuhteessa. Tai aloillenihan mä olen jo hyvinkin asettunut. Viisi lasta pitää kyllä huolen siitä. 
Luonnollisestikaan en pääse viettämään mitään parikymppisen sinkkuelämää. Enkä kyllä haluaisikaan. Juhlimiset, krapulat ja mitättömät suhteet voi täysin unohtaa. Ne ei ole mua varten. 
Koti-illat, leffatreffit ja pitkäaikainen parisuhde taasen on. 

Kaiken lisäksi tunnen myös vahvasti, että olen jo kerran löytänyt sen elämäni rakkauden, jota on vaikea korvata. Kaikki muut tuntuisivat kakkosvaihtoehdoilta, enkä halua kenellekään olla niin epäreilu. 
Joten voipi olla, että olen alitajuntaisesti koittanutkin olla kiinnostumatta kenestäkään. 

Pointti kuitenkin siis oli - eläisin mieluiten parisuhteessa kuin jahtaisin mitättömiä yhden illan juttuja viikosta toiseen. Joillekin se sopii, kun taas itselleni se ei sovi ollenkaan. 

Ei kommentteja