MEIDÄN PÄIVÄ - 15.11.2017

Tämä tulee nyt pikkasen myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?! 

Eli kuvasin "meidän päivän" parisen viikkoa sitten keskiviikkona ja tältä se näytti: 


Enna nukkui taas tapansa mukaan todella huonosti. Huomasin yöllä, että neiti on ihan tulikuuma, eli kuumeessa. Otin Ennan nukkumaan mun viereeni ja laitoin Ennan isälle viestiä, että tarvitsen hoitoapua. 

6:42 soi herätyskello. Ennan isä ei ole nähnyt viestiäni, joten koitan soittaa hänelle. Soitan myös tyttöjen Mummille, joka pääsee hoitoavuksi heti. 

7:00 Herätin Linan ja Ellen. Kaikki kolme katselivat aamupiirrettyjä sen aikaa, kun itse söin pikaisesti aamupalan. Huomaan, että myös R on kuumeisen näköinen ja kokeilen hänen otsaansa - tulikuuma.7:25 Mummi tuli. Lina ja Elle pukivat omatoimisesti ja pesivät hampaansa. Aamut sujuvat meillä pääsääntöisesti ihan kivasti ja kaikki hoitavat oman osuutensa. Sitten on muutama aamu viikossa, kun joku vetää äksät lattialle. Tällä kertaa kiukuttelija oli kuumeinen Enna, joka ei olisi halunnut jäädä Mummin kanssa kotiin.

7:50 lähdettiin päiväkodille. Myöhässä.

8:09 hyppään bussiin. 

8:27 nousen kauppatorilla pois, käyn joka aamuiseen tapaani R-kioskilla ostamassa Vitamin Well-veden ja välipalakeksin. 

8:40 lähtee bussi koululle. 

9:17 saavun koululle. Kävelen luokkaan ja odottelen muita luokkalaisia. Meillä on radiojournalismin tunnit ja käydään läpi äänen editointia. 

11:55 joudun kiirehtimään bussiin, koska minulla on tapaaminen asianajajan kanssa klo 13:00. 12:35 hyppään jokirannassa pois bussista ja kävelen tapaamiseeni. 

13:30 lähden tapaamisestani kohti kauppaa. Soitan tyttöjen isälle, joka on päivän aikana saapunut hoitamaan Ennaa meille kotiin. Käyn pikaisesti kaupassa ja suuntaan kohti kotia. 

15:00 haen Linan ja Ellen päiväkodista. 

16:00 alan tekemään ruokaa. Ruoaksi on lihamureketta tomaatti-fetatäytteellä ja perunoita. 17:00 laitan Ennan päiväunille ja koko kämppä rauhoittuu hetkeksi. Saan itsekin istahdettua koneelle ja lähetettyä muutamia pakollisia sähköposteja. Koitan myös siivoilla ja pestä pyykkiä. 

18:45 Enna herää ja tytöt leikkivät kimpassa. Laittelen pyykkiä kuivumaan. Mere käy meillä hakemassa tuotteita Varpujen pikkujouluja varten. 

19:30 alan keittämään iltapuuroa ja meillä istuvat kaikki iltapalapöydässä klo 20:00. 20:30 laitan pienemmät tytöt nukkumaan. Isommat katselevat kumpikin omaa Netflixiään. R menee myös normaalia aikaisemmin nukkumaan, koska on niin kipeä. Hoitelen taas pakollisia asioita ja koulutehtäviä pienempien nukahdettua. 

22:00 olen itsekin täysin valmis nukkumaan.


---

Tälläinen on periaatteessa meidän normaali päivä. Ei tietty aina olla kipeitä, mutta muuten peruspäivä menee samalla rytmillä. Aika tietty iltapäivästä heittelee päiväkotihakemisen suhteen. Pääsen yleensä klo 14 koulusta, jolloin olen vasta puoli neljän aikoihin hakemassa tyttöjä. 
Ei kommentteja