JOS KIIREEN SAISI LOPETETTUA

...viettäisin aikaa enemmän kotona
...istuisin useammin lasten huoneen lattialla leikkimässä
...käyttäisin enemmän aikaa kotitöihin
...antaisin enemmän itsestäni lähimmäisilleni
...olisin enemmän yhteydessä ystäviini

Tällä hetkellä meidän elämä on aika hektistä. On todella monta narua, joista on pakko pitää kiinni. Mulla on koulu, vapaat teen valokuvauskeikkoja. Sitten on kotityöt ja kotiarki. Lapset. Kaiken sen lisäksi meillä on meneillään todella isoja asioita, joista en yksinkertaisesti voi edes täällä kirjoitella. Mutta asia on niin iso, että se vie viikottain useita tunteja pois kaikesta muusta. Puhumattakaan pään sisällä tapahtuvasta ajattelutyöstä ja stressistä. 
Yritän myös järkkäillä meidän Varpublogien pikkujouluja ja suunnitella omaa ensi kevään työharjoittelujaksoani, josta on tulossa todella hieno kokemus minulle, kunhan kaikki palaset loksahtavat paikoilleen. 

Tuntuu, että vuorokaudessa ei ole koskaan tarpeeksi tunteja, mutta silti nautin jokaisesta hetkestä. Vaikka nyt on kiireistä, hektistä ja välillä todella stressaavaakin, niin saan silti tehdä minulle itselleni tärkeitä asioita ja toteuttaa itseäni. Se auttaa todella paljon jaksamaan. 
Jos joutuisin taas unohtamaan itseni kokonaan, en pystyisi pitämään tätä pakkaa kasassa. 

Mutta hei - aina pitää hiukka tinkiä jostain. Ja tällä hetkellä se tinkiminen tapahtuu täällä blogin puolella. En ehti kirjoittelemaan niin paljoa kuin itse haluaisin. 
Joskus se kiirekin onneksi hellittää ja pääsen viettämään aikaa enemmän kotona kirjoitellessa kuin kamera kädessä huitelemassa pitkin Turkua. 

Mitä te tekisitte, jos kiirettä ei olisi ollenkaan?

--------

Ps. Kuvat ovat otettu handmade by KOTONA -verkkokaupan pop up-liikkeestä, joka sijaitsee Turun Forumissa. Pop up -kauppa on aina vuoden loppuun asti auki ja suosittelen ehdottomasti vierailua! Varsinkin nyt, kun joulu alkaa olemaan ajankohtainen. 

Ei kommentteja