NE PIENEMMÄT JOULUT

Hektisen arjen pysäytti viime viikonloppuna pitkään järkkäillyt Varpublogien pikkujoulut. Aloitimme Meren ja Tiian kanssa jo syyskuussa kokoamaan pikkujouluja ja vihdoin ne saatiin koko komeudessaan kasaan ja pidettyä. 
Olen itse kärsinyt jonkinasteisesta alakulosta jo muutaman viikon ja nämä pikkarit tulivat kyllä tarpeeseen. Vaikka vielä lauantaiaamuna mietin, onkohan järjestävän tahon osallistuttava... 

Onneksi osallistuin, sillä opin taas yhden illan aikana todella paljon uutta!Meidän pikkujoulut pidettiin turkulaisessa luonnonkosmetiikkaliikkeessä nimeltä Greenlips Beauty. 
Greenlips Beuty oli minulle täysin tuntematon liike, mutta se onkin perustettu jopa seitsemän vuotta sitten, kun Suomi oli vielä autuaan tietämätön luonnonkosmetiikasta. Liikkeen perustaja Sharon, perusti liikkeen vuonna 2010 ideana niinkin yksinkertainen asia kuin haave paremmasta maailmasta. 
Koska itsekin toivon parempaa maailmaa ja erityisesti parempaa maapalloa omalle jälkikasvulleni, olin koko illan pelkkänä korvana. 
Luonnonkosmetiikka on itselle - kaiken muun kosmetiikan tapaan - aika vierasta. Joskin voin sanoa, että vähintään puolet omasta meikkipussista on täynnä luonnonkosmetiikkaa, niin silti kosmetiikka on kokonaisuudessaan jäänyt vieraaksi maailmaksi, josta ehdottomasti haluaisin oppia lisää! 
Greenlips Beautyssa on myös ekokampaamo, joten höristelin korviani entistä enemmän. Kasvivärit ja erilaiset luonnonmukaiset hoidot eivät ole tuttuja, mutta kiinnostuin niistä oitis. 
Energialeikkaus on kiinnostanut minua aina siitä lähtien, kun AC kävi leikkaamassa omat hiuksensa ekokampaamossa ja hehkutti leikkuuta maasta taivaaseen. Hieman katkerana AC:n entisenä kampaajana halusin tietää mistä on kyse, mutten ole itse uskaltautunut ekokampaamon tuoliin. Greenlips Beautyssa sen sijaan oli sen verran rento ilmapiiri ja ihanat naiset tiskin takana, etten epäröi enää kokeilla ekokampaamoa! 

Ekokampaamo kiinnostaa myös entistä enemmän, sillä omat hiukseni ovat todella kärsineet erilaisista hormoneista raskauteen ja imetykseen liittyen. On ollut vaalennus- ja rakennekäsittelyitä. Ennen kaikkea stressiä. Kaikki nämä ovat huonontaneen jo entisestään hentoa hiustani ja olinkin jo täysin valmis astumaan huomiselle varattuun kampaamoaikaani Jonnalle, ajatuksena leikata polkkatukka. 
Sain kuitenkin Greenlipsistä goodiebagin mukana aivan loistavan shampoon hoitoaineineen ja jo parin pesun jälkeen hius on kuin uudelleen syntynyt! 
Vielä siis kerran ainakin käyn ihanaisen Jonnan tuolissa istumassa ja voi olla, että seuraavan kerran käyn kokeilemassa kasvivärejä ja energialeikkausta Greenlipsissä.Mutta mitenkäs eksyin pikkujouluista hiustenvärjäykseen.... 

Rento kolmetuntiseksi tarkoitettu pikkujoulumme venhäti aivan ihanaksi nelituntiseksi. Joka sekin väkisin lopetettiin. Olisi ollut ihanaa jäädä rupattelemaan niin kanssabloggaajien kuin Greenlipsin naisten kanssa pidemmäksikin aikaa, mutta mun oli itse pakko lähteä kotiin vapauttamaan lastenhoitaja nukkumaan. 
Ja kuten alussa sanoin, onneksi menin. Ihan kuin olisin jättänyt ison osan siitä stressitaakasta jonnekin matkan varrelle.  
Ehkä se jäi sinne Monan kampaamotuoliin, kun hän loihti minulle tuon kuvissa näkyvän ihanan kampauksen... 

Tästä alkaa myös meillä kotona valmistautuminen jouluun. Sillä meidän omalla tyylillä.. 

2 kommenttia