YKSIVUOTIAAN DONITSISYNTYMÄPÄIVÄT


Viikko sitten meillä juhlittiin yksivuotiasta donitsisyntymäpäivien merkeissä. 
Pikkasen kiire meinasi tulla ja kävin vielä sunnuntaiaamuna kaupassa täydentämässä meidän donuvarastoja, mutta onneksi vieraatkin olivat muodikkaasti myöhässä, joten pieni kiire ei haitannut ollenkaan. 

Vieraita meillä oli vain kourallinen, joten tarjottavien määräkin oli hieman pienempi muihin synttäreihin verrattuna. 
Tein itse kaksi suolaista piirakkaa - tonnikala-pinaattipiirakan ja parsakaali-fetapiirakan. Prinsessakeksit ovat pysyneet meillä vakiokalusteena tarjoilupöydässä varmaan kaikilla synttäreillä ja sitten niitä donitseja tietty oli iso kasa odottamassa vieraita. Kakkua unohtamatta. 
Kakun täytteenä oli todella herkullinen mango-appelsiinitäyte, jonka itse pyysin. En tiedä noudattiko kakuntekijä antamaani Kinuskikissan ohjetta, mutta täyte oli täydellinen! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niiden perinteisten täytteiden tilalle. 

Sankari itse ei ollut moksiskaan syntymäpäivistään, mutta muuten donitsisyntymäpäivät olivat hitti. Ennen kaikkea todella helposti järjestettävät! 
Donitseista nyt tykkää kaikki ja niitä saa jos jonkinlaisia, joten setti ei ole vaikea toteuttaa. 

Seuraavaksi meillä juhlistetaankin jo 14-vuotta täyttävää esikoista sunnuntaina, kunhan sankari itse kotiutuu isäviikonlopun vietosta. 

2 kommenttia

 1. Ompa kiva idea pitää synttärit donitsiteemalla. Synttärikakku on hieno. Täytyypä laittaa tämö teemaidea korvan taakse. Ihana kuva sankarista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli kyllä ehkä tähän astisista synttäreistä se kivoin teema!
   Meillä jo heti 11v oli todella kateellinen ja tilasi myös itselleen samanmoiset syntymäpäivät :D

   Poista