TÄYDELLINEN PÄIVÄMulla on ollut todella hektinen viikko. Oikeastaan se hektisyys on jatkunut jo pidemmän aikaa, kuten olette varmaan huomanneet. Kiire, kiire, kiire. Juoksemista paikasta toiseen ja jatkuvaa miettimistä, mitä olen unohtanut. 
Joten tämä isäviikonloppu oli mulle odotettu viikonloppu. Muutamasta kuvauskeikasta huolimatta olen vihdoin päässyt rentoutumaan ja viettämään aikaa mun ystävien kanssa. Sellaistan, joita ei ihan joka päivä muuten tule tavattua. 

Eilen perjantaina mä vietin yhden mun ystävän kanssa täydellisen päivän. Me tavattiin jo keskipäivällä. Lähdettiin yhdessä tutkimaan Turun seutua ja kuvattiin yhteensä viisi tuntia. Toki siihen viiteen tuntiin sisältyi myös automatkat ja lounastauko mäkkärin drive inissä. 
Kuvaupäivän jälkeen palattiin mun luokse, mä kävin kauan odotetussa saunassa ja sen jälkeen yhdessä laittauduttiin valmiiksi baari-iltaa varten. Baarin meidän joukkoon liittyi yksi yhteinen ystävämme ja meillä oli todella hauska ilta. Tätä mä olen kaivannut. 

Vielä viikonloppu ei ole ohi, joten ehdin vielä huomenna nukkumaan pitkään (toivottavasti ainakin) ja rentoutumaan ihan yksin hetken ennen kuin lapset palaa kotiin. 
Kyllä se niin on, että mä tarvitsen todella paljon näitä mun "vapaita", jotta jaksan taas seuraavat kaksi viikkoa painaa lasten ehdoilla 110 prosenttisesti. 

4 kommenttia

 1. Hienoa, että sinulla on ollut mahdollisuus omaan aikaan ja mikä parasta olet osannut käyttää sen noin hyvin. Itse meinaan useinmiten vain hautautua sohvan nurkkaaan, kun minulla on vapaata. Olen tosi huono lähtemään kotoa mihinkään. Kivaa sunnuntaita Sinulle, Annu ja jaksuja tuleviin viikkoihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks sitä "omaa aikaa" on melkein joka toinen viikonloppu. Eri asia onkin, miten sen käyttää :D
   Yleensä teen töitä...

   On se mukavaa myös joskus vaan olla kotona ja löhöillä! <3

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa sun vapaapäivä <3 Niin se vaan on, että ihmisen pitää silloin tällöin puuhailla ihan omia juttuja (oli se sit kirjan lukeminen tai huisi bileilta), että jaksaa taas perusarkea ja kiirettä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joskus pitää saada tyhjentää aivot siitä arjesta :)

   Poista