ENNAN YKSIVUOTISKUVAUKSET

Päädyin tällä kertaa kuvaamaan Ennan yksivuotiskuvat itse. Oman lapsen kuvaaminen on aika haastavaa, kun kyseessä on yksivuotias joka haluaa tulla äidin luokse ihan jatkuvasti. Varsinkin, kun se äiti kaivaa kameran esille.... Mutta tämäkin kuvaus oli hyvää treeniä minulle itselleni. 

Lähdin kuvaamaan Ennaa aika extempore, sillä huomasin pari viikkoa sitten, että viimeiset hetket kuvata pieni lapsi ulkona, oli käsillä. Sille viikolle oltiin enää luvattu kaksi lämmintä päivää ja sen jälkeen sää viileni huomattavasti. Pyysin siis kaksi viikkoa sitten siskoni assariksi mukaani ja nappasin Ennan kainaloon. 
Kuvat otin tutussa ja turvallisessa paikassa - Turun linnassa. Lokaation valkkasin sen nostalgian vuoksi ja sen takia, että tiesin kuvien olevan täysin erilaisia kuvia, mitä Linan yksivuotiskuvat olivat. Turun linna on niin monipuolinen paikka kuvata, että siellä pystyy ottamaan useammatkin kuvat ja ne ovat keskenään erilaiset. 

Tässä teille muutama kuva näytille: 


Enna sai nuo aivan ihanat vaatteet synttärilahjaksi For Minis and Mommiesilta. Ihastuin tuohon settiin itse todella paljon ja kuulinkin Päiviltä, että mekkoa on nyt syksyn aikana tulossa uusissa väreissä. Jouluksi on ehdottomasti hankittava tuollaiset mekot myös Linalle ja Ellelle. Rakastuin täysin.  
Hiuspannan juoksin kuvauspäivänä ostamassa Kukutista ja panta sopi asuun täydellisesti. Kengät taasen ovat esikoisen 14 vuotta vanhat Kavatit, jotka ovat olleet meillä kaikkien viiden tytön yksivuotiskuvissa. Nostalgiakengät siis. 

Päiväuniajasta ja pitkästä reissusta huolimatta kuvat onnistuivat tosi kivasti. Ainakin omasta mielestäni. 
Ja kuten viimeisestä kuvasta huomaa, oli meillä pikkasen erimielisyyksiäkin. Koska hiekkaa olisi toisen mielestä ollut kiva syödä ja toisen ei.. 

Muutama kuva lisää löytyy mun kotisivuilta

6 kommenttia

 1. Voi että hyvin onnistuneita kuvia, mikä valo! Hah, tuo viimeinen kuva muistuttaa meidän Liljan kuvaussessiota.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan täydelliset valo-olosuhteet <3

   Kyllä se on pieni aika, minkä lapsi jaksaa pysyä mukana kuvauksessa. Sitten alkaakin jo kyllästyttää ja kiukuttaa helposti :D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Tuo syksyn valo! Ja tuo temperamentti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Nyt on ollut tosi kaunis syksy, mä otin myös tytöistä kuvia luonnossa ja tein niistä juuri postauksen blogiini, käy katsomassa jos ehdit. :)

  http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/2017/10/syyskuvia-tytoista.html

  Mukavia syyspäiviä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kamala, mulla on jääny ihan epähuomiossa vastaamatta! Anteeksi.

   Ihania syksykuvia <3
   Syksy on kyllä ehdottomasti mun lempparivuodenaika kuvailla! Värit <3

   Poista