LUONNOSSA

Oon tainnut ainakin instan puolella pariin otteeseen kertoa, että tykkään nykyään viettää aikaa paljon esimerkiksi metsässä. 
Tykkään käydä lenkeillä rauhoittumassa ja luonnossa se toimii kaikista parhaiten. Ainakin mun mielestä ja mä saan siitä itselleni aina voimaa. 

Meillä on tässä lähellä paikka, josta en edes vielä pari viikkoa sitten tiennyt yhtään mitään - Vaarniemen kallio. Sinne pääsee tästä meiltä ihan suoraan tai sitten Katariinanlaakson kautta pitkospuita pitkin. 
Me minä valittiin reilu viikko sitten AC:n kanssa pitkospuut ja käveltiin niitä pitkin Vaarniemeen. Toisaalta pitkospuut oli ihan järkyttävä valinta, sillä me molemman inhotaan kaikenlaisia ötököitä, joita aika luonnollisesti luonnosta - ja varsinkin niiden pitkospuiden varrelta löytyy. 

Vaarniemen kalliolle menee pitkät portaat, joita on hyvä käyttää vaikkapa kuntoilussa. Itsellä olikin tarkoitus mennä viime viikonloppunakin kävelemään noita rappusia, mutta sää sananmukaisesti vesitti mun aikeet, enkä lähteny kaatosateessa taittamaan nilkkaani puuportaisiin. 
Kallion päältä aukeaa aivan huikeat näkymät - 360 astetta Turku ja Kaarinaa. Kalliolla on vielä iso lintutorni, josta pääsee ihailemaan maisemia kunnolla. Me kaksi korkeanpaikankammoista kiivettiin ylös saakka, enkä muista koska viimeksi olisin ollut niin varma omasta kuolemastani kuin silloin. Mutta tuli tehtyä ja elossa ollaan! Toista kertaa en kyllä torniin kiipeä. Mutta jollei omista korkeanpaikankammoa, niin kannattaa ehdottomasti käydä tornissa ihailemassa maisemia. 

Vaarniemi tulee varmasti olemaan jatkossa yksi mun suosikkilenkkipaikoista, sillä sinne on ensinnäkin todella helppo mennä ja ne maisemat siellä on niin huikeat, että sinne haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen. 

Eli jos asustelet Turun seudulla, niin kannattaa käydä tsekkaamassa! Ehdottomasti!

4 kommenttia