KAKSI PEPPIÄ JA HERRA TOSSAVAINEN, KIITOS!
Kun yksi lapsista saa päähänsä olla maailman vahvin tyttö, niin mitä tekee kaksi nuorempaa? Seuraa perässä. Meillä asuu siis kaksi kolme maailman vahvinta tyttöä, jotka kisaavat kädenväännössä ja oveluudessa.

En muista tarkalleen koska Linasta tuli Peppi Pitkätossu -fani numero yksi, mutta joskus alkuvuodesta me katsottiin Yle Areenasta ne kaikki 70-luvun ruotsinkieliset Peppi -jaksot ja siitä se ajatus sitten lähti. Toukokuussa meillä vietettiin jo Peppisynttäreitä.
Lina imi Pepin roolin itseensä niin vahvasti, että kotona häntä ei enää edes saanut Linaksi kutsua. Ja mikäs siinä - mikä voisi olla sen parempi roolimalli kuin itsevarma ja voimakas tyttö? On niitä huonompiakin nähty.

Meille ensimmäiset Peppi -aiheiset vaatteet rantautuivat synttäreillä, kun mun äiti osti Linalle lelukaupasta Peppi Pitkätossun rooliasun. Syntymäpäivälahjaksi Lina myös sai Peppi Pitkätossu -pehmolelun, joka on kulkenut mukana ihan joka paikassa.
Toukokuussa itse kävin isompien kanssa Ruotsissa ja oikeastaan mun matkan missio oli vain ja ainoastaan tuoda tuliaisiksi jotain Peppiä. 
Koin aikamoisen yllätyksen, kun huomasin, että lähes kaikki Peppiaiheiset vaatteet, joita joka toinen Gamla Stanin pieni putiikki möi, olikin meidän suomalaisten omaa Martinexia! Olin lähtenyt meren yli hakemaan jotain, mitä olisin saanut naapurikunnasta!

Ruotsista mukaan tarttui kaksi Martinexin Peppimekkoa. Hiplailin tuolloin myös Ennalle ihanaa Tossavaiskuosista yöpukua, mutta se jäi ostamatta. 
Kun loppukesästä Matrinexilta kyseltiin, haluaisivatko meidän tytöt kokeilla syksyn Peppiuutuuksia, niin ei tarvinnut miettiä kovin montaa kertaa!

Martinex on suomalainen perheyritys, joka valmistaa mm. näitä ihania Peppi Pitkätossu -vaatteita. Martinexin repertuaariin kuuluu myös esimerkiksi Muumi -brändin vaatteet, jotka (nekin) tänä syksynä ovat todellakin vähintäänkin katsomisen arvoisia!
Vaatteet suunnitellaan Raisiossa ja tekstiilit ovat luomupuuvillaa. Nämä vaatteet kestävät käyttöä ja ovat kaiken lisäksi todella pehmeitä ja mukavia lasten käyttää. 
Vaikka yleensä en henkilökohtaisesti diggaile kovin värikkäitä lastenvaatteita, niin nämä kirjavat Pepit ovat miellyttäneet myös omaa silmääni paljon. 

Lina sai tuon ihanan taskutunikan*, jonka taskuista Lina on innostunut kovasti. Niihin kun on kiva piilotella kaikkea pientä kivaa.. Elle taasen pienenä prinsessana ihastui kovastikin omaan mekkoonsa*, jonka helma hulmuaa, kun neiti tanssii ja pyörii. 
Ennan iki-ihana Herra Tossavainen -body* on saanut paljon kehuja päiväkodissa, eikä turhaan. Tykkään tuosta kuosista itsekin todella paljon. Se on ihanan raikas ja sopii lapsille hyvin. 
Kaikki kolme saivat myös nuo Peppi -legginsit*, joiden nilkassa on hauska Peppiyksityiskohta. 
Itse tilasin vielä lisäksi tytöille leggareiden kavereiksi Halaus -puseron ja Peppi ja poliisit -paidan. Paidat sopivat tosi kivasti päiväkodissa käytettäviksi legginsien* kanssa. 
Ennalle samaan tilaukseen lähti Muumifleecehaalari, jonka pehmeyttä kadehtii jopa teini14v. 


Voi sitä ilon määrää, kun kaksi Peppi Pitkätossua pääsee touhuamaan kimpassa! Enna häärää vierellä kuin Herra Tossavainen konsanaan.

*saatu
Postaus toteutettu yhteistyössä Martinexin kanssa
En hyödy linkkien klikkailuista laisinkaan

2 kommenttia

 1. Oi mitä ihanuuksia nämäkin! Tuollainen taskutunika pitää varmaan kotiuttaa esikoisellekin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat <3
   Taskutunika on tosi kiva! Lina tykkää siitä tosi paljon ja Elle tietty on "pikkasen" kateellinen noista taskuista. Onneksi hänen mekkonsa hulmuaa, toisin kuin Linan, niin ovat sujut :D

   Poista