ENSIMMÄINEN KOULUVIIKKOEnsimmäisen koulupäivän jälkeen tuli päätökseen myös ensimmäinen kouluviikko.
Viikko oli täynnä uusiin ihmisiin, tapoihin ja aihealueisiin tutustumista ja päästiinpä koulu aloittamaan tyylilläkin ja perjantaina tein ihka ensimmäisen haastatteluni ikinä! 

Meidän jaettiin keskiviikkona mediajournalistien ja valokuvaajien kesken työpareiksi, joiden oli tarkoitus tehdä yhdessä joko reportaasi, kuvitettu novelli taikka runoteos. 
Me päädyimme oman parini kanssa tekemään reportaasin ja ehdotin paikaksi Turun keskusta-alueella sijaitsevaa Kakolanruusua, joka avattiin vappuna. 
Olin itse valvonut torstaina myöhään pähkäillen kysymyksiä ja stressasin, että minulla pitää olla paketti kasassa perjantaina klo 14:00, kun näemme parini kanssa. No ei se homma sitten mennyt ihan niinkuin Strömsössä ja kohtasin parini vasta, kun poistuin itse haastattelupaikalta laukussa haastis ja kuvat kello 15:35. Hän oli siis vasta tulossa... 
Kirjoittelin eilen illalla artikkelini valmiiksi. Aivot olivat Kakolassa aika paljon journalistimoodissa ja jälkeenpäin harmitti kuinka unohdin kokonaan mm. käydä sisäpihalla ottamassa kuvia. Mutta pistetään se jännityksen, ensimmäisen kerran ja koko tämän parisotkun piikkiin!
Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen omaan työhöni ja tulen varmasti tänne blogiinkin oman tekstin Kakolanruususta kirjoittelemaan. 
Maanantaina pääsen kopioimaan kirjoittamani tekstin koulun omalle meta-sivustolle, jonne meidän kaikkien työt tulevat. Odotan myös, että pääsen näkemään muidenkin tuotoksia - kaikilla vaikutti olevan todella mielenkiintoisia aiheita! 

Fiilikset ekasta viikosta on eilisestä sotkusta huolimatta todella hyvät. Olen myös itsestäni ylpeä, että uskalsin hoitaa haastiksen ja kuvaamisen ihan yksinkin. Jatkossakin on helpompaa hoitaa hommia ihan yksinkin, kun on heti alkuun joutunut niin tekemään. 
Jään siis innolla odottamaan, mitä loppuvuosi tuo tullessaan! 

Ei kommentteja