VARPUPÄIVÄ 2017

Keväällä sen suunnittelu alkoi ja lauantaina se sitten oli. Nimittäin Varpublogien yhteinen workshop- ja virkistyspäivä. Kavereiden kesken varpupäivä. 
Päivä aloitettiin muutaman tunnin tuhdilla tietopaketilla bloggaamisesta, hakukoneoptimoinnista ja analyticsin käytöstä. Paikkana meillä oli aivan ihana Aboa Vetus & Ars Novan Biljardisali, joka oli kuin aikakapseli kolmekymmentäluvun sikarihuoneeseen. Siellä kelpasi nahkanojatuoleissa tutustua kanssabloggaajiin ja jutella bloggaamisesta. Aivan ihastuttava paikka.

Biljardisalin jälkeen olimme järjestäneet bloggaajille kuvakilpailun, jonka aikana me "hallituksen" väki kokoonnuimme Tiirikkalaan hetkeksi purkamaan puhevuorojen tuomaa jännitystä. 
Mä en itse ole koskaan aikasemmin käynyt Tiirikkalassa ja jo heti näin tapahtumatuottajan silmillä sinne miljoona eri tilaisuutta. Erityisesti häät. Heh. 

Kuvakilpailun jälkeen meille oli varattu kaksi minicurling -pöytää Bowlerista, jonne jäimme porukalla myös ruokailemaan. 
Tuhti alku oli kivaa vaihtaa hieman rennompaan tekemiseen, vaikken itse koko minicurlingista tajunnut yhtään mitään. Taitolaji se ei ainakaan ole! Ja tietenkin ruokaa on aina ihana saada naaman eteen. Itse tilasin Bowlerin Briejuusto-mansikkasalaatin ja olin ihan tyytyväinen tilaukseeni, vaikka lähes jokaisella vieressä istuvalla oli joku herkullinen burgeri edessään. 

Kokonaisuudessaan päivästä jäi itselle todella kiva fiilis ja toivon kovasti, että jokainen osallistuja myös sai päivästä itselleen hyvän mielen. 
Näitä pitää ehdottomasti järkkäillä lisää, sillä asiapitoistakin asiaa jäi roppakaupalla kertomatta. Täytyy myös sanoa, että oon todella iloinen, että lähdin keväällä mukaan Varpublogeihin, sillä tää sakki on ihan supermukavaa ja ennen kaikkea rentoa. Tykkään, tykkään, tykkään. 

Ei kommentteja