VÄHITEN LUETUT POSTAUKSET 2017

Teen aina jokaisen kuukauden alkuun koosteen, jossa kerron edellisen kuukauden luetuimmat tekstit. Nyt ajattelin kertoa teille mikä ei ole voinut vähempää ketään kiinnostaa tämän vuoden aikana. 
Tosin tilastot eivät ole ihan niitä kaikista luotettavimpia, sillä vaihdoin osoitetta keväällä, joten tilastotiedot menivät samalla sekaisin. Näen siis tilastot kahdella eri nettiosoitteella, eikä analytics osaa laskea niitä yhteen.. Sekä myös aikaisemmat blogikodit ja niissä olleet eri osoitteet eivät anna tilastotiedettä nykyiseen hetkeen. Mutta tarkoitus onkin enemmän leikkimielinen, joten ei oteta tätä liian vakavasti.

Kaikkiaan mulla on blogissa tällä hetkellä 787 julkaistua postausta, joista kymmenen muka vähiten luetuinta postausta vuoden 2017 aikana ovat: 

Täytyy sanoa, että itselle vanhojen postausten lukeminen on ihan yhtä tuskaa! Suurin osa vanhoista julkaisuista hävettää enemmän tai vähemmän - mitä vanhempi, sitä enemmän.  
Hauskaa on myös nähdä, miten ehkä julkaisuajankohdallaan suosituimmat postaukset ovat nykyään jo ihan so last season, eli niitä ei enää lueta. Mutta vakio on, että ainakin kuukausittain nuo koostepostaukset ovat se, mikä kerää vähiten lukijoita. Muut tekstit sitten kolmin-neljänkertaisesti. 

Tekis taas kovasti mieli myös tehdä Q&A -postaus, eli kysy ja minä vastaan, mutta nekin on ollut joka kerta täysi floppi, joten en taida edes uskaltaa sellaista enää tehdä. Vai olisko teillä kysyttävää?

2 kommenttia