MITEN TÄSTÄ ETEENPÄINKukaan ei varmaan ole täysin tietämätön tapahtumista, jotka meillä täällä Turussa otti paikkaansa viime perjantaina. Tapahtuneen johdosta olen itsekin ollut viime aikoina aika vaisu, hiljainen ja miettinyt elämää aika paljon.
Vasta sunnuntaina, kun me pikkutyttöjen isän kanssa käytiin viettämässä hiljainen hetki Turun kauppatorilla, se kaikki kamaluus iski muhun. Sen jälkeen oon miettinyt todella paljon, miten tästä kukaan voi jatkaa ihan fine eteenpäin. Mutta niin se menee, että uutisetkin ovat jo vähentyneet. Poliisit eivät enää kierrä kauppatoria. Ja elämä jatkuu. 
Mulla on tää viikko mennyt ensin lasten vapaiden kanssa, sitten työkuvioiden merkeissä - meillä on viikonloppuna Varpublogien kanssa workshop-päivä, jota olen tässä viimeiset kolmisen kuukautta ollut mukana järkkäilemässä ja viimeiset pinnistykset sen kanssa on nyt meneillään.
Huomenna torstaina muuten pääset seurailemaan mun päivää Varpublogien Instagramin instastoorien muodossa, joten jos mun viimeinen "lomapäivä" ennen koulun alkua kiinnostaa, niin kannattaa tulla seurailemaan. 

Kaiken kaikkiaan olen tällä hetkellä todella kiitollinen siitä, että kaikki mun läheiset ovat kunnossa ja mä saan viettää joka päivä aikaa niiden ihmisten kanssa, joita rakastan kuuhun ja takaisin.

Ei kommentteja