K U K U T I


Turku on niin myöhässä kaikessa. Totaalisesti. Turku on tuppukylä I say! 
Mutta jotain positiivista - koskaan ei ole liian myöhäistä ja se kävi taas toteen viime viikolla, kun Turkuun avautui uusi lastenvaateliike nimeltä Kukuti


Meillä turkulaisilla ei ole siis tätä ennen ollut mahdollisuutta käydä hypistelemässä livenä kaikkia ihania lastenvaateuutuuksia, vaan kaikki hankinnat on pitänyt tehdä verkkokauppojen kautta, taikka matkaamalla pääkaupunkiimme. 
Joten ainakin minä olen todella, todella onnellinen, kun kaksi rohkeaa naista uskalsi avata Kukutin Turun Forumiin. Nyt meilläkin pääsee konkreettisesti koskemaan ja ihan oikeasti näkemään vaatteet ennen ostopäätöstä. 

Oli myös loistavaa huomata, että Kukutissa oltiin panostettu omaan ideologiaan. Ei oltu otettu mukaan kaikkia mahdollisia supermerkkivaatteita, "koska kaikilla muillakin on", vaan ihan oikeasti tässä nyt on liike, jossa on panostettu laatuun, luonnonmukaisuuteen ja kestäviin arvoihin. 
Pisteenä i:n päällä oli, etten ollut isosta osasta merkkejä edes koskaan kuullut! Mikä oli siis positiivista. Kerrankin uutta lastenvaatemarkkinoilla. 

Kukuti löytyy myös verkosta, jollet pääse paikan päälle. Mutta pelkästään jo liikkeen söpöyden vuoksi ehdotan käymään moikkaamassa Kukutin tyttöjä naisia. 


Iso, iso, iso sydän Kukutille <3 

Ei kommentteja