TULOSSA - GRILLIBILEET


*Kuvat: Pinterest

Mä halusin vihdoin ja viimein päästä kutsumaan mun kavereita viettämään iltaa mun omalla takapihalla. No koska 1. bileet ja 2. ystävät. Ja ehkä 3. grilliruoka. 
Grillibileitä vietellään vajaan parin viikon päästä ja mulla käy päässä aikamoinen suunnittelusuhina. Mut tuntevat tietää, että oon tapahtuma-addikti ja haluan kaiken olevat täydellistä, kun vieraat saapuu. Joten tällekin eventille on suunnitteilla kaikkea pientä kivaa juttua, muttei kuitenkaan ylitseampuvaa. 

Ajatuskuplassa tällä hetkellä on järkätä rennot, kantrihenkiset takapihajuhlat, jossa grillissä sihisee lihan lisäksi myös kasvisruokia ja pöydät notkuu herkuista. 
Boolin asemaa ajattelin laittaa korvaamaan kesäisen valkoviinisangrian - mansikoilla ja limellä, tietenkin. Ja älkää kertoko mun vieraille, mutta luvassa on myös all american beer pong! Ihka oikeilla punasilla kupeilla ja kaikkee... Tosin itse en juo kaljaa, joten tällä kertaa beer pong taitaa olla cider pong. 

Mä käytän mun tämän kertaisen "vapaavuorokauden" täysin pihan kunnostamiseen, jotta kahden viikon päästä vieraiden kelpaa tepastella takapihalla. Mä niin itken, jos sillon parin viikon päästä sataa. Luultavasti sataakin, pessimisti ei pety! 

Onko teillä ollu grillibileitä? Minkälaisia? Olisko laittaa vinkkejä kehiin?

Ei kommentteja