TELTTAKYLÄ

Mä houstasin tällä viikolla viiden teinin telttafestareita. Kaikki lähti siitä, kun R halusi nukkua kavereidensa kanssa takapihalla - taivasalla. Pienen juttutuokion jälkeen sovittiin, että homma sopii, jos tytöillä on teltta ja makuupussit, missä nukkua. 
Seuraavana päivänä meidän takapihalle asettui kaksi teltallista tyttöjä viettämään iltaa. 

Mä muistan mun lapsuudesta, kun me saatiin mun isoveljen ja siskopuolen kanssa nukkua takapihalla teltassa, se oli ihan parasta. Jos poislukee sen, että edellämainutut kiusas mua aina yöt läpeensä.... Mutta se fiilis oli aina mahtava. 
Joten en lähtenyt kieltämään mitään muuta kuin, että ilman telttaa ei ulkona nukuta.

Toivottavasti kaikilla oli kivaa ja ehdottomasti saavat uudelleenkin tulla meidän takapihalle nukkumaan.

Ei kommentteja