TAKAPIHAN LEIKIT


Meillä on vietetty kaikki lämpimät kesäpäivät takapihalla. Eikä mikään ihme, sillä takapiha on mun henkilökohtainen lempipaikka nykyään. Vielä se on keskeneräinen, mutta huomenna me kierretään mun äidin kanssa Ikeat ja muut pihakalustekaupat ja mun vapaavuorokausi menee täysin pihan kunnostukseen ja laittoon. 

Yksi ensimmäisistä "ongelmista" takapihalla tapahtuvien leikkien kanssa heti kättelyssä tuli, oli kun Lina ja Elle pyysivät saada tuoda takapihalle omia lelujaan sisältä. Mä en itse halua, että leluja on joka huoneessa ja vähän ulkonakin, joten kielsin tyttöjä tuomasta hiekkaleluja kummempaa ulos. 
Kunnes saatiin Kiddexiltä testiin Play&Go leikkimatto päätin, että siitä tulee meidän takapihan leikkien pelastus - eli kavereiden kesken takapihapussukka. Nyt tytöillä on oma, rajattu tila, mihin saa tuoda legoja ja leikkiä auringossa. 
Ja mikä parasta - kun leikit loppuvat, saa pussin kiinni nykäisemällä nyörit ylös ja leikit kerättyä takapihalta sisälle. 

Tämä meidän Play&Go -matto on vielä astetta coolimpi, sillä se on kuin iso värityskirja. Pussin mukana tuli kolme tekstiilitussia, joilla voi värittää pussin erilaisia kuvioita ja kun pussukka on väritetty tai siihen on kyllästytty, lähtevät värit pesukoneessa ja homma voi alkaa alusta. 
Täytyy myöntää, että olen itsekin maannut takapihalla auringossa ja väritellyt tyttöjen kanssa leikkimattoa. Siinä on jotain todella rentoa ja terapeuttista, kun saa vain loikoilla auringossa ja väritellä. Lasten kanssa toki. 
Leikkimattoja saakin todella eri kuoseissa ja jokaiselle löytyy niiden joukosta varmasti oma suosikki. 

Play&Go leikkimatto on ratkaissut ainakin meillä takapihan leikkien ongelmat - mun ei tarvitse kieltää tyttöjä tuomasta ulos ns. sisäleluja ulos ja tytöt saavat jatkaa ulkonakin duplolinnojen rakennusta. Kaikki voittaa. 

*Yhteistyössä Kiddex*

---


psssst. Nyt olis Instagramin puolella mahiksia voittaa itselleen samanlainen Play&Go väritettävä pussi kuin meilläkin on - käy sielläkin!

Ei kommentteja