S U M M E R P A R A D I S E

Nyt alkaa olemaan takapiha valmis! 
Lupasin kesälupauksena laittaa takapihan kuosiin ja olen kyllä aika hyvin lupaukseni lunastanut, vaikka itse sanonkin. Aita pystytettiin kimppaduunina iskän kanssa juhannuksen alla ja sen jälkeen olen käynyt mm. Ikeassa ja Jyskissä täydentämässä takapihan varustusta.
Tällä hetkellä takapihalta uupuu enää uusi grilli ja grillin alle muutama betonilaatta tasoittamaan maata. Muuten takapiha on omasta mielestäni lähes täydellinen. 

Kirsikkana tämän loisteliaan jätskiannoksen päällä ovat nuo i h a n a t  Lamzac -ilmasohvat*. Lamzacit ovat meillä lasten ehdoton suosikkijuttu ja ne halutaan aina takapihalle, kunhan edes vähän aurinko pilkottaa. Kirjoittelen teille ilmasohvista vielä huomiselle erikseen oman postauksen - summer must have! 

Meidän takapihasta tuli meille oma kesäparatiisi, jossa viihtyy koko perhe. Mä olen enemmänkin kuin iloinen, että sain kipinän alkaa laittamaan pihaa kuntoon ja siirsin haaveet uudesta olohuoneen sohvasta hieman tuonnemmaksi ja käytin siihen ajatellut rahat takapihaan. En kadu hetkeäkään.  
Nyt meillä vietetään jokainen lämmin päivä ulkona. Muutama sateinenkin päivä on myös vietetty katoksen alla grillimakkaraa syöden, joten ei huono ollenkaan. 

Vai mitä sanotte?

*saatu

5 kommenttia

 1. Oi, ompa kaunis takapiha! :) miten muuten suojaatte nuo tavarat silloin kun sataa vettä? Laitatteko katoksen alle vai viettekö sisälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tuoleilla olevat lampaantaljat kerään aina yöksi/sateen ajaksi sisälle.
   Lasten lelut yms. menevät heidän omaan nurkkaukseensa. Muutoin kaikki pysyy siellä, missä ovatkin.
   Terassin yläpuolella on parveke, joten terassille ei koskaan sada vettä.

   Katoksessa olevat lamput ovat ulkokäyttöön tarkotettuja, aurinkopaneelilla toimivia, joten niitäkään ei tartte siirrellä mihinkään. :)

   Poista
  2. Niin ja ilmasohvat kerätään aina käytön jälkeen omaan pussukkaansa sisälle :)

   Poista
 2. Aivan ihana piha teillä! Nuo ilmasohvat varsinkin näyttää ihan hurjan mahtaville :)

  VastaaPoista