NÄTTINÄ

Tiedättekö sen fiiliksen, kun pääsee jonkin alan ammattilaisen asiakkaaksi? Oli se sitten hieronta, kampaaja tai meikkaaja, niin se tunne on i h a n a. 

Mä en itse käytä kovinkaan paljon meikkiä. Arkena tuskin ollenkaan. Mulla ei ole ongelmaa mennä kauppaan mutsinutturassa ilman meikkiä, mutta keskustaan mielelläni laitan edes hiukka ripsaria. 
Osaisin varmastikin meikkailla, jos vain keskittyisin ja omistaisin enemmän aikaa - kaikki edellytykset sille kyllä on, mutta kiinnostus on vain ollut vähän niin ja näin. Joten oli todella kiva kerrankin, oikeastaan ekaa kertaa ikinä, käydä ihka oikean ammattilaisen meikissä. Meillä oli eilen mun siskon ja sen siskon kanssa tyttöjen ilta, jota varten käväsin tutussa Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamossa Iida-Marian meikissä.
Mua pikkasen jännitti mennä, sillä mielikuva siitä, että palaan kotiin jonkun mulle täysin sopimattoman sotamaalauksen kanssa käväisi mielessä... Mutta Iida-Maria osasi hommansa täydellisesti. Me jopa yhdessä tutkittiin mun illan vaatetusta ja Iida-Maria valkkas sen mukaan luomivärien sävyt. 
Meikki oli just eikä melkein sitä, mitä halusinkin - en mitään linnanjuhlakamaa, mutta kuitenkin selvästi iltameikki. Raikas, kuulas ja sopi kesään täydellisesti. Enkä ole ainoa, joka oli sitä mieltä, sillä meikki sai useammat kehut illan aikana! Oli ihanaa lähteä ulos ja tuntea itsensä erityisen kauniiksi.  
Mä itse vaihdoin Iida-Marian kehoituksesta huulipunan sellaiseen sävyyn, mitä multa löytyy kotoa, sen vuoksi vikassa kuvassa näkyy myös punahuulet. 
Tän jälkeen olen kyllä sitä mieltä, että jokaisen naisen tulisi päästä käymään edes kerran elämässään ammattimeikkaajan meikissä. Ei edes pelkästään sen takia, että lopputulos on aina parempi kuin itsetehty (ainakin allekirjoittaneen tapauksessa) ja on aina ihanaa antaa jonkun toisen tehdä se duuni, mutta myös senkin takia, että samalla saa kysyä ihan kaikkea, mitä on meikeistä ja meikkaamisesta koskaan halunnut kysyä - ja oppia. 


Joten onkin enemmän kuin ilo ja kunnia kertoa teille, että te kaikki siellä ruudun toisella puolella saatte mahdollisuuden nauttia ammattilaisen tekemästä meikistä 
Varaamalla ajan Iida-Marialle ja kertomalla Iida-Marialle, että luitte tarjouksesta Annu. -blogista, niin saat -50% iltameikeistä koko heinäkuun ajan
(Norm. 60€)
Varaamaan pääset TÄSTÄ linkistä 
tai soittamalla numeroon 0404847728 / Hiusmuotoilua Tunteella.
Aivan mahtava mahis siis päästä huokeammalla hinnalla ammattilasen käsittelyyn!

...taidan itsekin käyttää tilaisuuden hyväksi ja varata loppukuussa olevia juhlia varten Iida-Marialta ajan. 


---
 *Yhteistyössä Hiusmuotoilua Tunteella ja Iida-Maria*

Ei kommentteja