LAMZAC -ILMASOHVAKuten edellisessä postauksessa mainitsin, niin meillä takapihaa koristaa myös nämä aivan ihanat Lamzac -ilmasohvat, jotka sain Extension.fi -verkkokaupasta.

 Meillä Lamzacit ovat lasten ykkössuosikit ja ne pitää saada ulos aina, kun tiedossa on aurinkoinen päivä. Enkä yhtään ihmettele miksi, sillä meinasin yksi päivä sohvalle itsekin nukahtaa. 
Lamzac on siis ilmalla täytettävä sohva - se aito ja alkuperäinen. Ilmasohvat valmistetaan siitä samasta kankaasta, mitä käytetään mm. laskuvarjoihin, joten kyseessä on child proof keksintö. Rikki ei olla niitä vieläkään saatu, vaikka uhmat salaa hyppivät niihin.
Kiloja sohvat kestävät 200, joten niihin mahtuu useampikin vierekkäin istumaan. Vaikka joka paikassa sanotaan, että ilmasohvan täyttäminen on ihan iisi homma, niin täytyy sanoa, että kyllä se ensin vaatii harjottelua. Sitten, kun tajuaa miten sitä täytetään, niin homma alkaa olemaan helpompaa. 
Kokoonlaittaminen taasen on täyttämistäkin helpompaa, vaikka sen(kin) luulisi olevan työlästä. Sohva vain rullataan kiinni, kuten makuupussi ja sujautetaan takaisin kätsyyn kantoreppuun takaisin. Näin Lamzac on erinomainen matkakumppani vaikkapa leirille, festareille, mökille - taikkapa ihan vaan kaverin takapihalle. Ilmasohva on mun mielestä kyllä ihan kesän must have tuote! Jollet ole kokeillut Lamzacissa löhöilyä, niin kehoitan vakaasti kokeilemaan! Mä voisin ottaa nää meille sisälle sohvan tilalle, jos ilma pysyisi viittä tuntia kauemmin kerrallaan niiden sisällä. Ja koska Lamzac vie niin vähän tilaa kasassa ollessaan, niin sitä on helppo liikutella mukana paikasta toiseen ja säilyttää talven yli ensi kesää varten! Ei tartte miettiä ollenkaan isojen kalusteiden tapaan säilytysongelmia.

Mä oon niin ihastunu meidän takapihaan ja kaikkeen, mitä siellä on.

---

Vinkkinä - Lamzacit ovat tällä hetkellä tarjouksessa Extension.fi -verkkokaupassa, joten käykää nappaamassa omanne! 


*Yhteistyössä Extension.fi *

3 kommenttia

 1. Heippa! postauksesi on jo tosi vanha, mutta kysyn silti: Minkälaista kokemusta teillä on, kuumeneeko tuo musta ilmasohva kuinka kovasti auringossa?


  T. Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   Kyllä sohvat pikkasen kuumenevat, mutteivat ne niin kuumaksi tule, etteikö niitä voisi käyttää. Meillä edelleen käytössä varsinkin lapsilla :)

   Poista
 2. Kiva kuulla ja kiitos vastauksestasi :) Uskallan siis ostaa mustan!
  T. Annika

  VastaaPoista