KODINSISUSTUS - VAUVANHUONE


Oikeasti Ennalla ei ole omaa huonetta, vaan Enna jakaa huoneensa R:n kanssa. Mutta olen mielestäni saanut jaettua huoneen kuitenkin niin, että molemmilla on täysin omat tilansa. 
Vielä Enna ei kaipaa omaa huonettaan kuin nukkumiseen, joten R saa olla huoneessa ihan omissa oloissaan. Loppuvuodesta aion siirtää Ennankin nukkumaan Linan ja Ellen huoneeseen, joten sitten R saa huoneen itselleen. 


Mun ei pitänyt koskaan ostaa Ennalle omaa pinnistä. Mä olin kuvitellut homman menevän niin, että me nukutaan Ennan kanssa kimpassa aina siihen saakka kuin Enna siirtyy junnusänkyyn. 
Jossain vaiheessa kuitenkin Enna alkoi nukkumaan yönsä todella hienosti ja mä taasen sitten todella huonosti, koska heräsin vieressä nukkuvan babyn jokaiseen tuhahdukseen. Pinnasänky oli pakko hankkia. 
Ennan sänky on kuitenkin hiukka enemmän kuin pelkkä pinnasänky - se on Oliver Furnituren Wood -pinnasänky, joka muuntautuu pinnasängyn jälkeen juniorisängyksi. Eli todella, todella pitkäikäinen hankinta. Wood-pinnis on kokoa 70x140, eli normaalia pinnasänkyä isompi ja taas vain vähän normaalia juniorisänkyä lyhyempi. 
Mä olen totaalisen rakastunut tähän sänkyyn! Sänky on yksinäänkin todella kaunis ja upea sisustuselementti ja myös erittäin käytännöllinen ja pitkäikäinen. En kadu hetkeäkään sen ostoa. Haaveilen loppuvuodeksi tyttöjen kimppahuoneeseen Linalle ja Ellelle Wood -sarjan kerrossänkyä, mutta se taitaa hintansa puolesta jäädä haaveeksi.Sisustus muuten Ennan "huoneessa" on todella pelkistetty ja yksinkertainen. Pastellisävyinen. Tykkään pienistä yksityiskohdista ja niillä pääsee tälläisen pienen tilan kanssa hifistelemään. 
Suurin osa Ennan nurkkauksen jutuista on yllätys yllätys ostettu Li'l Decorista, jonne mieli tekisi mennä nytkin hypistelemään. Olen joutunut nyt välttelemään keskustaa ja Li'l Decoria hetken, sillä kaikki raha on mennyt takapihaan viime aikoina. 

Tuo ihana NatureZOOn soittorasia on saatu Kiddexiltä. 
NatureZOO on sellainen merkki, jota olen ihaillut jo odotusaikana, mutta jostain syystä ihanien helistimien ja pehmolelujen hankkiminen on kokonaan jäänyt. NatureZOOlla on todella laaja valikoima, johon kannattaa tutustua, jos tykkää käsintehdyistä ja virkatuista leluista. Itse olen hulluna kaikkiin mustavalkoisiin ja pastellisävyisiin tuotteisiin. 


Kaiken kaikkiaan oon tällä hetkellä tyytyväinen Ennan omaan nurkkaukseen. Haasteita tulee olemaan, kun siirrän Ennan isosiskojen kanssa samaan huoneeseen ja miten saan yhdistetty kaksi täysin erilaista huonetta keskenään... 

Ei kommentteja