HAIR-MAKE UP-RUISROCK


Aurinko paistaa. On vihdoin lämmin. Ilmassa lentelee pörriäisiä. Kaduilla kävelee vähäpukeista porukkaa. On Ruisrock. 

Turussa on yksi fakta ja se on, että Ruisrock-viikonloppuna paistaa aurinko. Aina. Eikä tämä viikonloppu ole poikkeus. Täällä on nyt tokaa kertaa koko kesän aikana ihana helteinen ilma, eikä edes mitään 20m/s tuulta! Sanomattakin selvää miksi. 

Näin turkulaisena ei tule oikeastaan koskaan edes mieleenkään käyttää Artukaisissa olevaa "telttakylää", eli camping -aluetta, mutta siihen olisi kyllä todella hyvä syy - nimittäin alueella koko festarin ajan (klo 10-15) palveleva Hiusmuotoilua Tunteella pop up kampaamo! 
Kampaamo nousi tänä aamuna jo kolmatta kertaa telttakylän sisäänkäynnin lähettyville ja tarjoaa kaikille siellä majoittuvalle festarikansalle pikakampauksia ja pikameikkejä! Mä niin haluaisin herätä alueelta, käydä suihkussa ja siirtyä suoraan kampaamoon jonkun toisen ongelmaksi. Ja koska kampaus tai meikki maksaa vain 5€/kpl, niin kympillä saa jo pään kaulasta ylöspäin täysin festarikuosiin. Pelikuntoon nouseminen jää valitettavasti omille harteille.  

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana on myös meikkipiste, jossa ammattilaiset meikkaavat Make Up Factoryn loistomeikeillä. Itselle merkki on tuttu äidin kautta ja olen ollut meikkehin todella tyytyväinen itsekin. 
Iida-Maria meikkasi allekirjoittaneen viikon jälkeen uudelleen, enkä pettynyt tälläkään kertaa. Huuliin sain iiihanan punaisen Mat Lip Fluid -huulipunan ja näin puolen päivän kokemuksen jälkeen mun on ihan pakko käydä hankkimassa se itselle kotiin. 
Pisteellä oli kaikkia ihania luomivärejä ja nyt kovassa huudossa olevia glittereitä, joten kannatan ehdottomasti käymään hakemassa itselle täydellinen festarilook Artukaisista!

Mun hiukset taikoi Terhi, joka sai tästä hiirenhännästä todellakin ison ja tuuhean lettikampauksen. En ymmärrä mistä se hius tähän päähän yhtäkkiä ilmestyi.. Mun äitikin kysyi, onko nutturassa valkki alla. Tällä kampauksella kehtaisi mennä festareiden lisäksi ihan mihin juhliin tahansa!
Ja tietty festarimeininkiin kuuluu tuoreet kukat Kukka Fiorista

Joten jos kuulut niihin moniin kymmeniin tuhansiin, jotka saapuivat tänään tänne Suomen Turkuun ja satut olemaan niitä onnellisia, jotka yöpyvät telttakylässä, niin mene - mene laittamaan itsesi festarikuosiin! Do it!

Ps. Kaikkia upeita kampauksia ja meikkejä pääsee seuraamaan Instassa #tunteellaruissi hästägin takaa!

*Meikki ja kampaus saatu*

Ei kommentteja