VIELÄKÖ TÄYDELLISET KESÄHIUKSET?

Kävin ottamassa permanentin vajaa kuukausi sitten. Ensialkuun hiukset olivat hiukka liian kiharat omaan makuuni, mutta tiesin niiden suoristuvan ajan myötä hiukan, joten odottelin innolla mihin suuntaan hiukset lähtevät menemään. 


Ja edelleen olen sitä mieltä, että permis on helpoin kesäkampaus evö. 
Se, miten kiharat hiukset ovat, riippuu aika pitkälti siitä, mitä niille itse teen. Joskus annan hiusten vain kuivua omaan tahtiin suihkun jälkeen, jolloin lopputulos on paljon laineekkaampi ja suorempi kuin esimerkiksi näissä kuvissa. Näissä kuvissa olen laittanut hiuksiini muotovaahtoa ja kuivannut niitä hiukan föönillä, jättäen ne kuitenkin inasen verran kosteaksi ja antanut niiden sitten kuivua itsellään. 
Perusajatuksena siis on, että mitä enemmän tuotteita ja mitä kuivemmaksi ne föönilla kuivaan, sitä kiharemmat ne ovat. 

Itse tykkään siitä, että hiukset eivät näytä permanentatuilta ja täydellisen kiharoilta. Tällä hetkellä hiukset ovat ne surffikiharat, joita lähdinkin tavoittelemaan! Edelleen siis jatkoon!

2 kommenttia

 1. Mäkin laitoin permiksen pari vuotta sitten ekaa kertaa ala-asteen jälkeen ja tykkäsin kovasti! Harmi vaan, että kuivatti tukkaa niin paljon, että ei taida vielä ainakaan raaskia, kun on taas saanut tämä pään vään parempaan kuosiin takaisin, vaikka tavallaan mieli tekisikin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli alkuperäisessä suunnitelmissa laitetta alkusyksystä sit uusiks permanenttia, mutta nyt alkoi se imetyksen jälkeinen sulkasato ja tukkaa lähtee ihan järjettömiä määriä.. Eli ei varmaan permistä tähän samaan tai ei ole hiuksia päässä ollenkaan.

   Mut on tää kyllä i h a n a! <3

   Poista