SAAKO LAPSET LÄHETTÄÄ SIPERIAAN?
Täytyy ihan alkuun sanoa, että kyllä mä rakastan mun lapsia ihan älyttömän paljon. Todella paljon. Mutta kyllä mua välillä ärsyttää lähes yhtä paljon niiden perseilyt. 

Kun kämpässä on teini, esiteini, kaksi uhmaikäistä ja vauva, niin tarvitseeko edes mainita, että soppa on aika kiehuvaa välillä? 
Siinä kaikessa, missä ne on ihania mamman mussukoita, niin kyllä ne ovat myös ihan kamalia. Siis ihan oikeasti. Uhmat tekee just sitä, mitä oon kymmenen kertaa kieltänyt viiden minuutin sisään. Teini väittää ihan kaikkeen vastaan, esiteiniä ei kiinnosta mikään ja vauva huutaa huutamien ilosta. Kaikki samaan aikaan. 

Mä kärsin ääniyliherkkyydestä, mikä pahentaa mun oloa varsinkin niinä päivinä, kun lapsilla tuntuu jokaisella olevan joku asia päin persettä. 
Niinä päivinä, kun kaikki huutaa ruokapöydässä samaan aikaan ja mä yritän parhaani mukaan keskittyä edes yhden tahtojen tyydyttämiseen, niin mä pakkailen muksuja mielessäni rahtilaivan mukana Siperiaan. Mä nauttisin niin paljon siitä, että kaikki olis vaan hiljaa. Edes hetken. 

Saako ne lapset lähettää Siperiaan? Vaikka viikoksi?

Ei kommentteja