KESÄN ALOITUS


Kun yhdistetään ihana lämmin päivä pariin kouralliseen huipputyyppejä, loistava Turku Kahvilla -mopo ja lisätään taustalle Milja Inkeri laulamaan, siitä syntyy upea tapa aloittaa kesä. 

Me Varpublogilaiset avattiin kesäkausi eilen tiistaina Sonjan kotona Liedossa. Itse vielä aamulla funtsin haluanko ollenkaan lähteä mukaan, sillä tänään on superhektinen ja jännittävä päivä tiedossa ja kieltämättä pieni kotiin koteloituminen kävi mielessä. Onneksi en koteloitunut. 
Menossa mukana oli suurin osa Varpujengistä, herkullisia suolaisia ja makeita ruokia. Ihan mahtava uusi turkulainen Turku Kahvilla eli liikkuva espressobaari, joka ehdottomasti kannattaa bongata Turun kesähulinasta. Ei edes pelkästään sen takia, että mopo on ihan äärettömän ihastuttava, vaan oikeasti hinta-laatusuhteeltaan huokeiden hintojen ja hyvän kahvin vuoksi. Loppuillan kruunasi Milja Inkeri laulamalla. 
Todella iso kiitos siis kaikille mukana olleille. Mulla oli rento ja hauska ilta! 

Nyt olen valmiina vastaanottamaan tämän päivän ja jännittämään sen lopputulosta. Muuta en uskalla sanoa kuin, että pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja