JUHANNUSAITOJA
Kuten jo aikaisemmin mainitsin, houkuttelin mun iskää tänne meille juhannukseksi tekemään aitaa takapihalle. Iskä olikin niin innokas (ei halunnut viettää juhannusta hommia tehden), että hän ajelikin meille jo torstaina. 

Me ollaan asuttu tässä tyttöjen kanssa nyt pian kolme ja puoli vuotta, eikä me olla koskaan vietetty aikaa takapihalla. Mä olen suorastaan vihannut meidän takapihaa, eikä meillä ole koskaan oikeastaan edes pidetty takapihan ovea auki. Joskus tuuletusmielessä.. 
Mutta tiedättekö, mä olen niiiin onnellinen, että päätin ostaa aitaelementit takapihalle ja vielä onnellisempi, että mun isä tuli ne sinne pystyttämään! Nyt meillä on ihka oikea takapiha, jossa viettää aikaa koko perheen kesken! 

Tänä juhannuksena meillä ei tehdä mitään taikoja, sen puolen hoiti iskä taikomalla meille takapihalle aidan. 
Sanoinko jo, että oon tyytyväinen? Onnellinen? Superhypermegatyytyväinen?

B u e n o !

Ei kommentteja