HELPOT KESÄHIUKSET

Kesä on täällä. Hiuskriisi? Ota permis! 

Enkä edes vitsaile. Oon itse ihaillut mun siskon hiuksia siitä lähtien, kun niihin omilla pikku kätösilläni tein permanentin pari vuotta sitten. Mutta minäkö ottaisin permanentin? Tuon 80-luvun kirouksen hiusmaailmalle? Kyllä!
Koska tiedättekö, ettei permanentin aina tarvitse olla se sama mummomalli, joka meidän jokaisesta suvusta joltain yli 60-vuotiaalta löytyy? Se voi myös olla tekemässä tuuheutta omiin hiuksiin ja nostattamassa hiuksia ylös päänahasta. 

Mulla itselläni on ihan järkyn ohuet ja pehmeät hiukset. Sellaset, jotka menee pitkin päätä säällä kuin säällä, kampauksesta huolimatta (kuten vaikka näistä kuvista näkyy). Niitä kun kihartaa kotiolosuhteissa, ne ehtii aueta ennen kuin olen muuten valmis poistumaan kotoa. Kampaamo-olosuhteissakin (eli kaikkia maailman tuotteita käyttäen) kiharat kestävät ehkä juuri ja juuri sen illan, jollei satu olemaan kostea ilma. 
Mua ärsyttää myös todella paljon, ettei mun hiuksista saa tupeeraamallakaan kuohkeita. Ei sitten millään. Tupeeraan ja hei, hiukset löytävät painovoiman. 

Kun kävelin pari viikkoa sitten Linnateatterin bloggaajailtaan, satuin kävelemään Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamon ohi ja päätin heti astua sisään varaamaan aikaa Jonnalle. Vielä siinä vaiheessa en ollut päättänyt mitään muuta kuin hankkiutua valkoisesta tyvestä eroon, mutta sana permis tupsahti suusta ulos, kun Jonna kysyi minkälaista aikaa varaillaan. Ja onneksi tupsahti. 
Nyt, kun hiukset eivät liimaannu päähankaan kiinni, niin jopa tavallinen ponnarikin näyttää niin paljon paremmalta! Ja täytyy sanoa, että maailman rehellisin ulkonäkökriitikko -lasten isä- kehui uusia hiuksiani todella paljon. Se on aika paljon se.

Nämä, jos mitkä ovat maailman helpoimmat kesähiukset! Täydelliset surffikiharat, jotka vielä suoristuvat hiukan, mutta täydellisesti. Liian kiharaa en halunnutkaan, vaan helpon ja itsetehdyn näköiset. Täydelliset. 
Kuvissa hiukset ovat juuri permiksen jäljiltä, joten ne näyttävät vielä aika kiharilta. Mutta odottelen muutaman viikon, niin pääsen näyttämään teille vielä täydellisimpiä kuvia lopputuloksesta!
Jos harkitset uuden lookin ottamista kesäksi, niin kannattaa harkita permanenttia! Vaikkakin se toisi ensimmäisenä mieleen 80-luvun. Ja mummon. Tee siitä 2010-luvun kesälook!

6 kommenttia

 1. haaveilen permiksestä omaan ohueeseen tukkaan MUTTA kampaaja ei suostu tekemään ennen kun olen kasvattanut oman värin... ymmärrän sen kyllä, sillä tämä blondattu huonossa kunnossa oleva tippuisi sata varmasti. ehkä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondattuun hiukseen on kyllä aika haastavaa lähteä tekemään mitään rakennekäsittelyjä :D Se on 50/50 onko päässä mitään enää sen jälkeen...

   Muuten kyllä suosittelen! Tykkään tosi paljon itse.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Innolla odotan miltä näyttävät parin viikon jälkeen :) mä haluaisin tollasen kampauksen kun siinä toisessa julkasussa oli viimeisellä naisella. Onko laineet tehty suoristimella vai millä? :) haluaisin tehdä laineet ilman kuumentamista.
  T. Niina Ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3

   Nyt jo viikonkin jälkeen on suorempi hius. Tosin riippuu kovasti siitä, miten sitä itse laitan ja kuivatanko aineiden ja föönin kanssa vai annanko vain kuivua (=suorempi).

   Tuon koulupostauslinkin vikan tytön hiukset oli muistaakseni kihrrettu isolla kihartimella, jos oikein muistan. Sellasella tosi isopäisellä kihartimella.

   Laineita saa tehtyä ilman kuumentamistakin. Laitan sulle vaikka instan kautta vinkkejä :)

   Poista